Πρώτη συγκέντρωση της Πολιτικής Πλατφόρμας των στελεχών που αποχώρησαν από το ΔΗΚΟ

Πρώτη συγκέντρωση της Πολιτικής Πλατφόρμας των στελεχών που αποχώρησαν από το ΔΗΚΟ

Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη (15/09) με εξαιρετική επιτυχία, η πρώτη συγκέντρωση των 70 ατόμων/στελεχών που στηρίζουν την απόφαση των 5 στελεχών που αποχώρησαν από το ΔΗΚΟ για τη δημιουργία της Πολιτικής Πλατφόρμας.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Πλατφόρμας, οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν απόψεις τόσο για το μανιφέστο της Πλατφόρμας, όσο και για τις θέσεις της Πλατφόρμας επί Βασικών Άρχων πολιτικής. Οι αποφάσεις θα παρουσιαστούν σε διάσκεψη τύπου εντός Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι καθόρισαν την ονομασία και το λογότυπο καθώς και τα επόμενα βήματα της Πολιτικής Πλατφόρμας. Υπόσχεση και απόφαση όλων, καταλήγει η ανακοίνωση, είναι η κοινή δράση, η ισότιμη συμμετοχή και η λήψη αποφάσεων δημοκρατικά.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE