Πρώτη συγκέντρωση της Πολιτικής Πλατφόρμας των στελεχών που αποχώρησαν από το ΔΗΚΟ

Πρώτη συγκέντρωση της Πολιτικής Πλατφόρμας των στελεχών που αποχώρησαν από το ΔΗΚΟ

Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη (15/09) με εξαιρετική επιτυχία, η πρώτη συγκέντρωση των 70 ατόμων/στελεχών που στηρίζουν την απόφαση των 5 στελεχών που αποχώρησαν από το ΔΗΚΟ για τη δημιουργία της Πολιτικής Πλατφόρμας.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Πλατφόρμας, οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν απόψεις τόσο για το μανιφέστο της Πλατφόρμας, όσο και για τις θέσεις της Πλατφόρμας επί Βασικών Άρχων πολιτικής. Οι αποφάσεις θα παρουσιαστούν σε διάσκεψη τύπου εντός Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι καθόρισαν την ονομασία και το λογότυπο καθώς και τα επόμενα βήματα της Πολιτικής Πλατφόρμας. Υπόσχεση και απόφαση όλων, καταλήγει η ανακοίνωση, είναι η κοινή δράση, η ισότιμη συμμετοχή και η λήψη αποφάσεων δημοκρατικά.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect