ΔΙΕΘΝΗ

Αδιαφόρησε για Ρονάλντο, απέβαλε Άλμπα (video)

Αδιαφόρησε για Ρονάλντο, απέβαλε Άλμπα (video)

Δύο μέτρα και δύο σταθμά από τον ίδιο διαιτητή σε αγώνες των Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Μπορεί ο Ματέου Λαόθ να είχε αδιαφορήσει στις προκλητικές κινήσεις του Ρονάλντο όταν έπιανε επιδεικτικά τα γεννητικά του όργανα, αλλά δεν είχε πρόβλημα να αποβάλει τον Ζόρντι Άλμπα για διαμαρτυρία.

Oι «μπλαουγκράνα» ήταν οι μεγάλοι νικητές στο καταλανικό ντέρμπι με την Εσπανιόλ, παρ' ό,τι μάλιστα αγωνίστηκαν με αριθμητικό μειονέκτημα για περισσότερο από μισή ώρα. Στο 54ο λεπτό ο Ζόρντι Άλμπα αντίκρισε δύο «κολλητές» κίτρινες κάρτες, με τον διαιτητή να αναφέρει στο φύλλο αγώνος ότι η δεύτερη ήταν για διαμαρτυρία. 

Βέβαια ο Ματέου Λαόθ, περί ου ο λόγος, δεν είχε δείξει την ίδια ευαισθησία πριν λίγο καιρό στο ισπανικό clasico της Ρεάλ Μαρίτης με τη Μπάρτσα. Τότε ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπιανε προκλητικά τα γεννητικά του όργανα μπροστά του με τον τηλεοπτικό φακό να τον «πιάνει» να λέει σύμφωνα με τις αναφορές των Ισπανών: «Εεε Ματέου! Σου αρέσει, ε; Σου αρέσει;», ωστόσο ο ρέφερι της συνάντησης αδιαφόρησε. 

Θυμηθείτε το βίντεο:  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top