Γι αυτό είχε υπέρμετρο πάθος ο Ερμής!

Γι αυτό είχε υπέρμετρο πάθος ο Ερμής!

Τις τελευταίες ώρες και δικαιολογημένα γίνεται αρκετή κουβέντα για το υπέρμετρο πάθος που επέδειξε (…και γενικώς επιδεικνύει) ο Ερμής όταν αγωνίζεται απέναντι στον Απόλλωνα.

Ο κάθε ένας έχει τη δική του άποψη όμως ουδείς δεν επισήμανε ότι μερικοί παίχτες των φτεροπόδαρων έχουν ατομικά επιπρόσθετα κίνητρα για να αποδείξουν τι αξίζουν κόντρα στην ομάδα της Λεμεσού. 

Μια εύλογη αιτία ίσως να αποτελεί η παρουσία στο ρόστερ (ήταν χθες και στο αρχικό σχήμα) των πρώην Απολλωνιστών Λόπες, Παουλίνιο και Ρέζεκ που ως ένα βαθμό θέλουν αποδείξουν στον εαυτό και πολύ περισσότερο στο φίλαθλο κοινό ότι ήταν λάθος η απομάκρυνσή τους από το σύλλογο.

Εάν εξαιρέσουμε τον πρώτο (…πιο παλιά περίπτωση) όπου ήταν καθαρά για λόγους ηλικίας η φυγή του, οι τελευταίοι δυο σίγουρα θα είχαν κάποιους λόγους να επιδείξουν θέληση και πάθος στο ματς για αποκόμιση βαθμολογικού οφέλους.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE