ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΟΠ: Και άλλα θετικά κρούσματα στη Νέα Σαλαμίνα – ΑΝΑΒΟΛΗ στο ματς με Δόξα

ΚΟΠ: Και άλλα θετικά κρούσματα στη Νέα Σαλαμίνα – ΑΝΑΒΟΛΗ στο ματς με Δόξα

Η ΚΟΠ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των νέων τεστ κορωνοϊού στην Νέα Σαλαμίνα από τα οποία προέκυψαν δέκα θετικά κρούσματα.

Όπως ενημέρωσε από την Παρασκευή η Νέα Σαλαμίνα το θετικό κρούσμα προέκυψε από παίκτη που είχε αφιχθεί στην Κύπρο στις 14/09/2020 από την Πορτογαλία μέσω Βιέννης ( κατηγορία Β’). Τα πρώτα τεστ που έγιναν ήταν όλα αρνητικά όμως μετά από νέες εξετάσεις το Σάββατο (19/9) προέκυψαν δέκα νέα κρούσματα.

Αναλυτικά:

Η ΚΟΠ ενημερώθηκε από το Σωματείο Νέα Σαλαμίνα ότι κατά την διάρκεια επαναληπτικών εξετάσεων για τον ιό Covid-19, διαπιστώθηκε η ύπαρξη 10 κρουσμάτων.

Συγκεκριμένα, κατά την χθεσινή εξέταση 59 ατόμων που ανήκουν στο δυναμικό της Νέας Σαλαμίνας δεν εντοπίστηκε κανένα κρούσμα, ωστόσο,  το χημείο που ανέλαβε τις εξετάσεις, ζήτησε επανάληψη για 15 άτομα. Η νέα εξέταση κατέδειξε ότι 10 από τα 15 πρόσωπα που έκαναν επαναληπτική εξέταση, ήταν θετικά στον ιό Covid-19.

Άμεσα το Σωματείο ενεργοποίησε το πρωτόκολλο και ενημερώθηκε σχετικά το Υπουργείο Υγείας το οποίο προχωρά σε όλες  τις απαιτούμενες ενέργειες.
Η σημερινή προπόνηση έχει ήδη αναβληθεί, με τα κρούσματα να τίθενται σε περιορισμό. Σε αυτοπεριορισμό τέθηκαν και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Όπως προβλέπεται στο πρωτόκολλο της ΚΟΠ, αναβάλλεται ο επόμενος αγώνας της Νέας Σαλαμίνας που ήταν προγραμματισμένος για την ερχόμενη Δευτέρα με αντίπαλο τη Δόξα Κατωκοπιάς.

The post ΚΟΠ: Και άλλα θετικά κρούσματα στη Νέα Σαλαμίνα – ΑΝΑΒΟΛΗ στο ματς με Δόξα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top