Ανώτατη Κατηγορία Παίδων Κ-16 «Νικόλας Θεοδότου» – Νίκησε την Ομόνοια ο ΑΠΟΕΛ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Ανώτατη Κατηγορία Παίδων Κ-16 «Νικόλας Θεοδότου» – Νίκησε την Ομόνοια ο ΑΠΟΕΛ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Ενημέρωση από την ΚΟΠ:

«Με τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα στο Πρωτάθλημα Ανώτατης Κατηγορίας Παίδων Κ-16 «Νικόλας Θεοδότου» και δύο ομάδες έφτασαν στους έξι βαθμούς.

Δόξα Κατωκοπιάς και ΑΠΟΕΛ προχώρησαν νικηφόρα και οδηγούν την κούρσα, πρώτη νίκη για Ανόρθωση και Πάφο, δεύτερη σερί ισοπαλία για την ΑΕΚ.

Η Δόξα επικράτησε στην έδρα της με 2-0 της Νέας Σαλαμίνας από τέρματα που πέτυχαν οι Μάριος Πέτρου (10′) και Χαράλαμπος Δημητρίου (45′).

Με γκολ του Αλέξανδρου Τζερμνιά το ΑΠΟΕΛ νίκησε στο Λυθροδόντα την Ομόνοια με 1-0.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου:

Ομόνοια Λευκωσίας – ΑΠΟΕΛ 0-1

Δόξα Κατωκοπιάς – Νέα Σαλαμίνα 2-0

Απόλλων – ΑΕΚ 1-1
(Ρόμπινσον 80′ / Ρίβας 10′)

ΑΕΛ – Πάφος FC 1-3
(Αριστείδου 39′ / Βασιλειάδης 8′, αυτογκόλ 48′, Παπαστυλιανού 66′)

Ανόρθωση – Ολυμπιακός 6-0
(Κωνσταντίνου 5′, Ιβάνον 14′, Ιωάννου 33′, 46′, Αργυρού 53′, Ξυδιάς 64′)».

The post Ανώτατη Κατηγορία Παίδων Κ-16 «Νικόλας Θεοδότου» – Νίκησε την Ομόνοια ο ΑΠΟΕΛ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE