Χθες ΕΠΑΙΞΕ και ΕΧΑΣΕ – Σήμερα με τις… ΧΑΡΕΣ του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Χθες ΕΠΑΙΞΕ και ΕΧΑΣΕ – Σήμερα με τις… ΧΑΡΕΣ του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο αρχηγός της Καρμιώτισσας, Αλκιβιάδης Χριστοφή, παρά την ήττα στο χθεσινό παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στην ΑΕΛ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας, σήμερα είναι με τις χαρές του και δικαιολογημένα.

Ήταν η βάπτιση του γιου του, Χρίστου, και όπως βλέπουμε και στη χαρακτηριστική φωτογραφία που εξασφαλίσαμε, είναι πέρα για πέρα χαρούμενος με τη σύζυγο του, κρατώντας το παιδί του στα χέρια του.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στον Άλκη και στη σύζυγο του να χαίρονται, να τους ζήσει ο γιος τους, και μένει να δούμε εάν θα ακολουθήσει τα… χνάρια του πατέρα του.

The post Χθες ΕΠΑΙΞΕ και ΕΧΑΣΕ – Σήμερα με τις… ΧΑΡΕΣ του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και διαφθορά: Πολιτικές εξαγγελίες Αννίτας, στον ορίζοντα των βουλευτικών εκλογών - Στρατηγική μετατόπισης της ατζέντας

ΔΗΣΥ και διαφθορά: Πολιτικές εξαγγελίες Αννίτας, στον ορίζοντα των βουλευτικών εκλογών - Στρατηγική μετατόπισης της ατζέντας

Με τις βουλευτικές εκλογές να πλησιάζουν, η πολιτική σκηνή ζωντανεύει και τα κόμματα επιχειρούν να επανασυστηθούν στην κοινωνία, μέσα στο πλαίσιο ενός δημόσιου διαλόγου.

BEST OF TOTHEMAONLINE