ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Στην κορυφή της λίστας των καλύτερα αμειβομένων παικτών στα αποδυτήρια με 150.000 ευρώ» – Όλες οι φήμες της ημέρας

«Στην κορυφή της λίστας των καλύτερα αμειβομένων παικτών στα αποδυτήρια με 150.000 ευρώ» – Όλες οι φήμες της ημέρας

Τα… απόνερα της στήριξης Μαρτίνς στον Τζολάκη, ο παίκτης που πουλάει ο Ίβιτς, η προσπάθεια πώλησης του Πασχαλάκη και ποιος «τελειώνει» από τον Άρη. Φήμες που δεν χάνονται!

Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.

Εδώ, κάθε μέρα, στο newsroom του SDNA, σταχυολογούμε για εσάς, τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην… πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά

* Είναι ξεκάθαρο πως ο Μαρτίνς βγάζει γούστα με τον Τζολάκη και το απέδειξε στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης. Απόφαση που έκατσε στο «στομάχι» του Κρίστινσον, ο οποίος γνωρίζει τον ρόλο, αλλά αν δεν παίζει και απόντος του Σα τότε θα χάσει και τη σειρά του στην Εθνική Ισλανδίας. (SPORTIME)

* Ο Ίβιτς προσπαθεί να καλύψει τα χρήματα που ξοδεύτηκαν για τις αγορές παικτών μέσω ακόμα μίας πώλησης. Ποιος μπορεί να φύγει από τα Σπάτα; Η μία περίπτωση είναι ο Σαμπανάτζοβιτς, για τον οποίο εξακολουθεί να υφίσταται το ενδιαφέρον από τις ΗΠΑ. Ο άλλος είναι ο Μάνταλος διότι οι Άραβες εξακολουθούν και ψάχνουν παίκτη για τη μεσαία γραμμή. Ο τρίτος είναι ο Σιμόες, διότι όταν με το καλό επιστρέψει ο Σιμάνσκι, κάποιος χαφ θα περισσεύει. (SPORTDAY)

* Αρχικά είχε προσληφθεί για σκάουτ. Μετά, έγινε assistant coach. Και μάλιστα με κανένα σχεδόν δίφραγκο τον μήνα. Είχε τις πλάτες του «αφεντικού», αλλά το’ χασε στη διαχείριση. Έπαρση και «κόκκινο πανί» στα αποδυτήρια. Η νέα τάξη πραγμάτων αφήνει εκτός νυμφώνος και τον Τόλη Τερζή… (SPORTIME)

* Αφού στην Ελβετία επιμένουν για τον Παϊτίμ Κασάμι και ότι θα αποτελέσει μία “ρεζέρβα” για τα χαφ, ειδικά αν φύγει ο Καμαρά, δεν έχουμε παρά να το σημειώνουμε ως μία από τις… ιδέες που μπορεί να δούμε μπροστά μας να υλοποιούνται. Οι Ελβετοί υποστηρίζουν ότι ο Κασάμι τρενάρει το θέμα να ανακοινώσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, επειδή περιμένει τον Ολυμπιακό. (ΦΩΣ)

* Είναι γνωστό ότι ο Μάτος δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Φερέιρα και πλέον το έχουν εμπεδώσει άπαντες. Στο μυαλό του Πορτογάλου τεχνικού ο Βραζιλιάνος μπακ συμπεριλαμβάνεται στη γενιά που έκλεισε τον κύκλο της και γι’ αυτό πρόσφατα, μαζί με τον Ρέμπε φρόντισαν να περάσουν ένα σχετικό μήνυμα στον παίκτη. “Έχεις γράψει ιστορία με τον ΠΑΟΚ, εμείς θέλουμε να χτίσουμε μία νεανική ομάδα, έχεις το ελεύθερο αν θέλεις να βρεις μία άλλη ομάδα στην οποία θα συνεχίσεις στην καριέρα σου”. (METROSPORT)

* Προκάλεσε αίσθηση η αποκάλυψη για το plan b του Ολυμπιακού με στόχο την καλύτερη αξιοποίηση του πρότζεκτ που ονομάζεται Καμαρά. Αν και το κείμενο παραδόθηκε πριν από το ματς με τον Αστέρα, ο Αφρικανός φρόντισε κι έδειξε στον αγωνιστικό χώρο όλα όσα έκαναν τον Μαρτίνς να τον βάλει στα σχέδιά του και να λέει παντού τα καλύτερα. Ο Πέδρο αποτελεί τον καλύτερο διαφημιστή του Μαντί, για τον οποίον πολλοί τον ρώτησαν… (SPORTDAY)

* Ένας από τους χαφ που πρόσφατα προτάθηκε στον Παναθηναϊκό είναι ο 24χρονος Άλβαρο Αγουάδο που ανήκει στη Βαγιαδολίδ, αλλά, όπως και ο Αντονίτο, είναι στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών. (LIVESPORT)

* Σταντ μπάι είναι στον Άρη για τον Ματέο Γκαρσία. Με τον Ερυθρό Αστέρα υπάρχει συμφωνία, από το πρωί της Πέμπτης για την αγορά των δικαιωμάτων του Αργεντινού κι αυτό που μένει να διευθετηθεί για να ταξιδέψει ο παίκτης στη Θεσσαλονίκη, είναι ορισμένες λεπτομέρειες που αφορούν στο συμβόλαιό του με τους Σέρβους και τα χρήματα που έχει λαμβάνειν. Το πιθανότερο είναι να τελειώσει το ζήτημα μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. (METROSPORT)

*Ο Μπρούμα της Αϊντχόφεν έχει αρχίσει πλέον να κερδίζει πόντους μετά τις τελευταίες εξελίξεις με Ενκουντού και κερδίζει πόντους μετά τις τελευταίες εξελίξεις με Ενκουντού και Μπουφάλ. Δεν είναι σίγουρο ότι θα τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός, αλλά το σίγουρο είναι ότι εξετάζεται σοβαρά από τους πρωταθλητές, καθώς τις τελευταίες ώρες έχει πέσει δυνατά στο τραπέζι (ΦΩΣ)

* Ο ΟΦΗ τον είχε stand by εδώ και 10 ημέρες, απλώς, περίμενε το timing για να πατήσει το κουμπί. Η πώληση του Φιγκεϊρέδο φέρνει τον Απόστολο Γιάννου στο Ηράκλειο και δη στον ΟΦΗ και συνάμα διαδέχεται τον Σεμέντο στην κορυφή της λίστας των καλύτερα αμειβομένων παικτών στα αποδυτήρια με 150.000 ευρώ! Στα 30 του… (SPORTIME)

* «Έπαιξε» και ο Καμπιάσο για τον πάγκο του Άρεως. Αλλά ο Εστεμπάν θεωρεί ότι δεν έφτασε ακόμα η ώρα του. Γι’ αυτό άλλωστε απέρριψε και την κρούση της Γουότφορντ πριν καταλήξουν οι Άγγλοι στον Βλάνταν Ίβιτς. Ο Αργεντινός θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή. Όταν νιώσει έτοιμος άλλωστε ξέρει ότι πολλοί θα τον προσεγγίσουν. Όχι μόνο ο Καρυπίδης. Έχουν κι αλλού καλή άποψη. (SPORDAY)

* Ο Ρέμπε, κυριολεκτικά, δεν παίρνει ανάσα. Ευτυχώς που η (χρόνια φίλα του) Rogon τον βγάζει από την δύσκολη θέση για το No9 με τον Τσόλακ. Με το ανάλογο αντίτιμο φυσικά. Πάει για δεξί μπακ και συνάμα «τρέχει» τις αποδεσμεύσεις. Εκεί που’ χει κολλήσει είναι στον Πασχαλάκη. Πόσο μάλλον από την στιγμή που ο Ζίβκοβιτς του’ χει «φάει» την θέση του κάτω από τα δοκάρια. Έχει βάλει λυτούς και δεμένους, αλλά κανείς δεν είναι διαθέσιμος -μέχρι νεοτέρας- να καλύψει το 500άρικο συμβόλαιο plus ένα ισχνό loan fee μια και ο ΠΑΟΚ δε βάζει οψιόν αγοράς του 31χρονου No1. Ουνιόν Βερολίνου και Αλαβές έπεσαν στον κάλαθο των αχρήστων, ενώ από την Αγγλία δεν αχνοφαίνεται κάτι ακόμη και από την Τσάμπιονσιπ. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα… (SPORTIME)

* Ο Τζολάκης έχει περάσει στο πανεπιστήμιο, αλλά προχθές στο Καραϊσκάκη έκανε κατευθείαν… μεταπτυχιακό. Οι πολλές παρατηρήσεις που του έκανε ο Ραφίνια, για το γεγονός ότι δεν πολυμιλάει και δεν κατευθύνει όσο θα έπρεπε τους συμπαίκτες του, είναι το καλύτερο “μάθημα” που θα μπορούσε να του γίνει. Και μάλιστα από ποδοσφαιριστή που είχε τα προηγούμενα χρόνια στην πλάτη του τον Νόιερ. Γι΄ αυτό ο Τζολάκης άκουγε ευλαβικά τον Βραζιλιάνο. (ΦΩΣ)

* Ο Καμαρά και ο Σεμέδο με την απόδοση τους στο παιχνίδι με τον Αστέρας Τρίπολης, αλλά ο πρώτος και με την τοποθέτησή του χτες στα social media, έδειξαν ότι επιθυμούν την παραμονή τους στον Ολυμπιακό. (LIVESPORT)

Πηγή: www.sdna.gr

The post «Στην κορυφή της λίστας των καλύτερα αμειβομένων παικτών στα αποδυτήρια με 150.000 ευρώ» – Όλες οι φήμες της ημέρας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top