ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε ΤΕΤΟΙΑ ματς κι αν θέλεις ΚILLER…

Σε ΤΕΤΟΙΑ ματς κι αν θέλεις ΚILLER…

Από τις πρώτες συμμετοχές του Μιχάλ Ντουρίς με τα χρώματα της Ομόνοιας, όταν μια μερίδα οπαδών βιάστηκαν να πουν ότι δεν μπορεί να… γεμίσει τα παπούτσια του Ματ, τους συνέστησα να περιμένουν να περάσει λίγος χρόνος να τον κρίνουν πιο αυστηρά. 

Ακόμα ο Σλοβάκος επιθετικός δεν κατάφερε να δικαιώσει τους ανθρώπους που τον επέλεξαν, μιλώντας ειδικά για την υπόθεση σκοράρισμα.

Χτες όταν μπήκε αλλαγή στη θέση του Σενέ, βρέθηκε σε μια φάση σε επίκαιρη θέση, αλλά το τελείωμα του δεν ήταν καθόλου καλό…

Προφανώς, αποτελεί “βάρος” για τον παίχτη, το ότι σε 7 συμμετοχές (4 στο πρωτάθλημα, 3 στην Ευρώπη) με το τριφύλλι, δεν έχει “ματώσει” τα αντίπαλα δίχτυα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

-Θέλει ψωμιά η Ομόνοια για το μεγάλο άλμα… 

Με τον τρόπο που παίζει η Ομόνοια, απέναντι σε μεγαλύτερου βεληνεκούς ομάδες, στις λίγες ευκαιρίες που φτιάχνει, χρειάζεται να “χτυπήσει” ένας παίχτης-killer, τουλάχιστον σε μια φάση.

Προς το παρόν, ο Ντουρίς δεν μπορεί να παίξει αυτό το ρόλο. Δεν ισχυρίζομαι ότι είναι “καμένο χαρτί” ο άνθρωπος, ενδεχομένως να “πυροβολεί” επιτυχώς (ακατάπαυστα) στην πορεία…

Την περίπτωση Σενέ την προσεγγίζουμε πολύ διαφορετικά, όχι τόσο γιατί είναι νεαρός, αλλά γιατί δεν ήρθε στην ομάδα της Λευκωσίας, με την προσδοκία, ότι θα κάμει τις αντίπαλες εστίες να αναστενάζουν…

Π.Χ. 

The post Σε ΤΕΤΟΙΑ ματς κι αν θέλεις ΚILLER… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

Λύση δύο κρατών, με την ασαφή ορολογία της κυριαρχικής ισότητας, ουδέποτε θα τύχει διαπραγμάτευσης από εμάς, τόνισε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας πως η ε/κ πλευρά δεν έχει «κανένα κρυφό σχέδιο Β’».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top