Συνετρίβη αεροσκάφος MIG-21 στην δυτική Σερβία

Συνετρίβη αεροσκάφος MIG-21 στην δυτική Σερβία

Στρατιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη στην δυτική Σερβία κοντά στα σύνορα με την Βοσνία-Ερζεγοβίνη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η σερβική δημόσια ραδιοτηλεόραση (RTS), πρόκειται για διθέσιο αεροσκάφος MIG-21 που κατέπεσε σε κατοικημένη περιοχή στα περίχωρα της πόλης Λόζνιτσα.

Ο ένας πιλότος είναι νεκρός ενώ αγνοείται η τύχη του δεύτερου πιλότου. Αναφέρεται επίσης ότι τραυματίστηκε και ένας κάτοικος του χωριού, στην αυλή του οποίου κατέπεσε το αεροσκάφος.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στην RTS ότι πριν από τη συντριβή, το αεροσκάφος πετούσε πολύ χαμηλά και έκανε ελιγμούς. Στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις του στρατού που αναζητούν τον αγνοούμενο πιλότο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE