ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δύο νίκες και δύο ήττες ο απολογισμός των ομάδων Παίδων του Απόλλωνα – Μετά τα ματς με ΑΠΟΕΛ, ακολουθεί η ΑΕΛ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Δύο νίκες και δύο ήττες ο απολογισμός των ομάδων Παίδων του Απόλλωνα – Μετά τα ματς με ΑΠΟΕΛ, ακολουθεί η ΑΕΛ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου του Απόλλωνα:

«Δύο νίκες και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός της τέταρτης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων της Ανώτατης κατηγορίας Παίδων Κ-14, Κ-15, Κ-16 και Κ-17.

Οι ομάδες μας το Σάββατο (04/10) αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες του ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα Κ-14 κέρδισε με 2-3 τον ΑΠΟΕΛ το Σάββατο (3/10), στα γήπεδα PASCAL, σε ένα συναρπαστικό αγώνα ο οποίος κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό. Η ομάδα μας προηγήθηκε με 0-2 σκοράροντας μόλις στο 3ο λεπτό με τον Αυγουστή και στο 34’ με τον Λουκ Πίρσον. Οι γηπεδούχοι στην επανάληψη μπήκαν πιο δυνατά και ισοφάρισαν σε 2-2 μέχρι το 66’ ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του κ. Θεοφίλου δεν σταμάτησαν και στο τελευταίο λεπτό με εύστοχο πέναλτι από τον Ιωάννου πήραν τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη.

Η ομάδα Κ-15 αγωνίστηκε στο ίδιο γήπεδο και γνώρισε την ήττα με 2-0. Το συγκρότημα του κ. Σκέμπρι παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα της παιχνίδια ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει κάποιο βαθμό καθώς δέχθηκε τα δύο τέρματα στα τελευταία στάδια του αγώνα.

Η ομάδα Κ-16 αγωνίστηκε στο βοηθητικό γήπεδο του Τσιρείου και παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με τον Ρόμπινσον στο 17’, δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη. Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε σε διάστημα επτά λεπτών να ανατρέψει το σκορ και να μετατρέψει το 1-0 σε 1-3. Οι ποδοσφαιριστές του κ. Σταυρινίδη μείωσαν σε 2-3 με τον Ρόμπινσον κι απώλεσαν σπουδαίες ευκαιρίες για την ισοφάριση χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Τέλος, η Κ-17 η οποία αγωνίστηκε στο ίδιο γήπεδο, κέρδισε με 1-0 σε ένα πολύ καλό αγώνα ο οποίος είχε πολλές ευκαιρίες και ως αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι της ομάδας μας. Ο Χρίστος Παναγή σε μια υποδειγματική αντεπίθεση και άψογο συνδυασμό, πέτυχε το νικητήριο τέρμα το οποίο «λύτρωσε» την ομάδα μας.

Την 5η αγωνιστική οι ομάδες μας θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες της ΑΕΛ.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Ανώτατη Κατηγορία Παίδων Κ-14
ΑΠΟΕΛ – Απόλλων 2-3

Ανώτατη Κατηγορία Παίδων Κ-15
ΑΠΟΕΛ – Απόλλων 2-0

Ανώτατη Κατηγορία Παίδων Κ-16
Απόλλων – ΑΠΟΕΛ 2-3

Ανώτατη Κατηγορία Παίδων Κ-17
Απόλλων – ΑΠΟΕΛ 1-0

Σε αυτόν τον σύνδεσμο μπορείτε να δείτε τις βαθμολογίες, τα αποτελέσματα και το αγωνιστικό πρόγραμμα της ακαδημίας μας».

The post Δύο νίκες και δύο ήττες ο απολογισμός των ομάδων Παίδων του Απόλλωνα – Μετά τα ματς με ΑΠΟΕΛ, ακολουθεί η ΑΕΛ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Βύρωνα Στυλιανού



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top