Αυτό που χρειάζεται ο Κλωναρίδης και τι περιμένει ο Ουζουνίδης

Αυτό που χρειάζεται ο Κλωναρίδης και τι περιμένει ο Ουζουνίδης

O AΠΟΕΛ βγάζει μέχρι στιγμής, μια προβληματική εικόνα, πλην μερικών παιχνιδιών που δεν έπιασε και υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Βέβαια, είναι ακόμα αρχή, όμως φαίνεται ότι δεν πήρε βοήθεια ο Μαρίνος Ουζουνίδης από ποδοσφαιριστές που έφερε για να «εμβολιάσει» τους γαλαζοκίτρινους στη μεταγραφική περίοδο.

Ένας από αυτούς ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, με τον Βελγοέλληνα μεσοεπιθετικό να είναι πολύ πιο κάτω από τις προσδοκίες τόσο του Εβρίτη κόουτς, αλλά και όλους στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ.

Άρχισε καλά στα φιλικά, δείχνοντας πως θα βοηθήσει πολύ, ωστόσο, ήρθε ένας τραυματισμός και τον πήρε πίσω από την αρχική του εικόνα.

Eίναι πραγματικότητα, πως ο Κλωναρίδης, χρειάζεται μια καλή εμφάνιση, χρειάζεται ένα γκολ που θα του δώσει το… πάτημα για να αρχίσει να βγάζει τον καλό του εαυτό.

Πάντως, ο Ουζουνίδης ποντάρει πολλά πάνω του και περιμένει τον 28χρονο να το  «δικαιώσει».

Θ.Δ. 

The post Αυτό που χρειάζεται ο Κλωναρίδης και τι περιμένει ο Ουζουνίδης appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE