ΔΙΕΘΝΗ

Είχε εξάσφαιρο απέναντι στη Χετάφε...

Είχε εξάσφαιρο απέναντι στη Χετάφε...

Απολαυστική, διαστημική, χορταστική η Μπαρτσελόνα έκανε φύλλο και φτερό την Χετάφε (6-0) με γκολ - έργα τέχνης, που μένουν στην μνήμη.

Υπάρχουν πολλές ομάδες στην ιστορία του ποδοσφαίρου που κέρδισαν με 6-0 και θα το ξανακάνουν κι άλλες. Σημασία όμως δεν έχει μόνο το «τι», αλλά και το «πως». Υπάρχουν μερικές στιγμές που το κείμενο δεν έχει καμία απολύτως δύναμη μπροστά στην δύναμη της εικόνας. Ειδικά, αν έχουν μπει τόσα γκολ αληθινά έργα τέχνης. 

Για την ιστορία, η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 6-0 την άτυχη Χετάφε και βρίσκεται πια στο +5 (με ένα παιχνίδι περισσότερο) από την Ρεάλ Μαδρίτης. Δύο έβαλε ο Μέσι (9’ πεν., 47’), άλλα δύο ο Λουίς Σουάρες (25’, 40’) και από ένα ο Νεϊμάρ (28’) και ο Τσάβι (30’). 

Συνάμα η τριάδα MSN (Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ) έφτασε τα 102 γκολ (!) στην φετινή σεζόν κι έγινε η πιο παραγωγική στην ιστορία της Μπαρτσελόνα, ξεπερνώντας αυτή των Μέσι, Ετό, Ανρί (2008-09) που είχε σταματήσει στα 100. Τα υπόλοιπα μπορεί να τα πει μόνο η εικόνα. Διότι με αυτή την Μπαρτσελόνα, απλά κάθεσαι και χαζεύεις. Δεν περιγράφεις…

Πηγή: www.sdna.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top