ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΒΡΑΧΝΑΣ οι τραυματισμοί, λίγο πριν το πρόγραμμα-«φωτιά»

ΒΡΑΧΝΑΣ οι τραυματισμοί, λίγο πριν το πρόγραμμα-«φωτιά»

Με επτά παίκτες εκτός κανονικού προγράμματος συν τον Μάνταλο που είναι τιμωρημένος, ξεκίνησε η προετοιμασία της Ένωσης για ΠΑΟΚ και το πολύ βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να μπει σε ένα αγωνιστικό πρόγραμμα πραγματικά χωρίς ανάσα μέχρι την επόμενη διακοπή κι έχει ήδη επτά ποδοσφαιριστές εκτός με προβλήματα τραυματισμών.

Συν, εν όψει ΠΑΟΚ τον Πέτρο Μάνταλο που είναι τιμωρημένος από την αποβολή του στο Περιστέρι. Από τους επτά τραυματίες, ένας με δύο το πολύ έχουν πιθανότητες να είναι διαθέσιμοι με τον ΠΑΟΚ.

Μιλάμε για τους Λιβάι Γκαρσία, Νταμιάν Σιμάνσκι και Κώστα Γαλανόπουλο, που θα είναι ακόμη εκτός για καιρό. Τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που κάνει ατομικό πρόγραμμα για κάποιες ενοχλήσεις.

Ο Παουλίνιο επίσης με ενοχλήσεις. Ο Μιχάλης Μπακάκης που ακόμη δεν έχει ξεπεράσει την θλάση. Ο Έλντερ Λόπες του οποίου τελικά το διάστρεμμα στο ματς με τον Ατρόμητο αποδείχθηκε βαρύ (δευτέρου βαθμού) και είναι κι αυτός εκτός. Επέστρεψε από την άλλη στις κανονικές προπονήσεις, μετά από περίπου ένα μήνα, ο Ζίγκα Λάτσι.

Όλα αυτά ενώ η ΑΕΚ ξεκινάει με ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την προσεχή αγωνιστική. Ακολουθεί ταξίδι στην Πορτογαλία για το ματς με την Μπράγκα για τους Ομίλους του Europa League και με την επιστροφή η Ένωση πάει στα Γιάννινα για αναμέτρηση με τον ΠΑΣ.

Ακολουθεί αμέσως το ματς με την Λέστερ στο ΟΑΚΑ. Στο ίδιο γήπεδο υποδέχεται τρεις μέρες μετά τον ΟΦΗ και στις 5 Νοεμβρίου ταξίδι στην Ουκρανία για το ματς με την Ζόρια. Το ταξίδι στην Ουκρανία ακολουθεί επιστροφή στην Αθήνα και αμέσως σχεδόν νέο ταξίδι στην Θεσσαλονίκη, για το πολύ δύσκολο ματς με τον Άρη.

Πρόγραμμα που το βλέπεις και λες… όποιος αντέξει. Και το να ξεκινάει η ομάδα ήδη με επτά παίκτες εκτός πριν την έναρξη αυτής της διαδικασίας, δεν είναι και το πλέον ενθαρρυντικό.

Παρόλα αυτά, εν όψει της επανέναρξης, αποδεικνύεται το βάθος που έχει πλέον η ΑΕΚ με τις μεταγραφές, αλλά και τους παίκτες που έχει βγάλει στο προσκήνιο ο Καρέρα.

Έτσι, εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, υπάρχουν πολλές επιλογές για δύο και τρία διαφορετικά σενάρια από πλευράς τακτικής. Όπως και εναλλακτικές λύσεις, για όσους θεωρείται πως έχουν το προβάδισμα για ενδεκάδα.

Παρόλα αυτά, δεν μπορεί να αγνοηθεί πως οι απουσίες είναι πολλές και σοβαρές. Και σίγουρα οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν το περιθώριο για επιπλοκές στην αποθεραπεία των παικτών που είναι αυτή την στιγμή εκτός, αλλά όχι με μακροπρόθεσμη προοπτική.

Δηλαδή κυρίως Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Μπακάκη και Παουλίνιο. Θα πρέπει πάντως να σημειώσουμε, πως για τον Τσιγκρίνσκι όλα δείχνουν πως περισσότερο προφυλάσσεται, ενώ και οι Λόπες και Μπακάκης μετά τον ΠΑΟΚ, αναμένεται να μπουν κανονικά.

Να σημειωθεί πως ο Μάσιμο Καρέρα παρά το γεγονός πως είμαστε πλέον σε εβδομάδα προετοιμασίας για αγώνα πρωταθλήματος και μάλιστα με τον ΠΑΟΚ, για την Τετάρτη έχει προγραμματίσει διπλή προπόνηση.

Η επιλογή του Ιταλού τεχνικού, αφορά έξτρα δουλειά στην τακτική το απόγευμα, με το βλέμμα βέβαια στο ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: sdna.gr

The post ΒΡΑΧΝΑΣ οι τραυματισμοί, λίγο πριν το πρόγραμμα-«φωτιά» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top