ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στο πορτοκαλί η Κύπρος – Τον πρώτο κοινό για τους 27 χρωματικό χάρτη επικινδυνότητας δημοσίευσε το ECDC

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στο πορτοκαλί η Κύπρος – Τον πρώτο κοινό για τους 27 χρωματικό χάρτη επικινδυνότητας δημοσίευσε το ECDC

Tο πρώτο κοινό για τους 27 της ΕΕ χρωματικό χάρτη επικινδυνότητας για τη νόσο COVID-19 που σχετίζεται με τις ταξιδιωτικές απαγορεύσεις, δημοσίευσε το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου Νόσων ECDC.

Στον χάρτη του ΕCDC, που αποτελεί συνέπεια της συμφωνίας των 27 στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της Τρίτης επί σύστασης για το συντονισμό των περιορισμών μετακίνησης, η Κύπρος έχει πορτοκαλί χρώμα, όπως και η Ελλάδα, πλην Κρήτης, Πελοποννήσου, Στερεάς και Θράκης.

Πράσινες είναι ως επί τω πλείστω η Νορβηγία και η Φιλανδία και η Καλαβρία της Ιταλίας, ενώ σχεδόν πλήρως πορτοκαλί είναι μόνο οι χώρες της βαλτικής, η υπόλοιπη Ιταλία και μια από περιφέρεια της Πορτογαλίας και Ρουμανίας. Όλες οι υπόλοιπες χώρες είναι κόκκινες, πλην Γερμανίας, Σουηδίας, Αυστρίας και Δανίας που είναι γκρι (ανεπαρκή στοιχεία).

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.