ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το πόρισμα της Επιτροπής Δεοντολογίας για παράγοντες-μάνατζερ – Η αντίδραση Καραβίδα

Το πόρισμα της Επιτροπής Δεοντολογίας για παράγοντες-μάνατζερ – Η αντίδραση Καραβίδα

Το βράδυ της Πέμπτης (14-10) στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Omega παρουσιάστηκε ρεπορτάζ, όπου αποκαλύφθηκε το πόρισμα της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού.

Το πόρισμα στάλθηκε στον Γενικό Εισαγγελέα, ενώ σε αυτό κατονομάζει παράγοντες της Δόξας Κατωκοπιάς ότι εκτός από διοικητικά στελέχη της προσφυγικής ομάδας, είναι συνάμα και μάνατζερ παικτών και προπονητών.

Πρόκειται για τον πρόεδρο της Δόξας, Κώστα Χριστοδούλου, ο διευθυντής, Ανδρέας Κόγιας, καθώς και ο μέχρι πρόσφατα τιμ μάνατζερ, Στέλιος Ιωάννου.

Σε δήλωση στον τηλεοπτικό σταθμό ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου, χαρακτήρισε προχειρότητες όλα αυτά από την Επιτροπή Δεοντολογίας σε τέτοιες δύσκολες ώρες που περνάει η χώρα μας και μίλησε για «κατάντια» του Ανδρέα Παπαχαραλάμπους και πρόσθεσε «Είμαστε 100% στη διάθεση της δικαιοσύνης και επιφυλάσουμε τα νομικά μας δικαιώματα».

Συγκεκριμένα, η δήλωση Κώστα Χριστοδούλου: «Σε τούτες τις δύσκολες ώρες που περνά ο τόπος μας, ο κ. Παπαχαραλάμπους συνεχίζει τις προχειρότητες. Λυπούμε πάρα πολύ για την κατάντια του και για την κατάντια του κυπριακού ποδοσφαίρου. Ο Θεός να μας προσέχει. Είμαστε 100% στη διάθεση της δικαιοσύνης. Επιφυλάσσουμε τα νομικά μας δικαιώματα».

Εφόσον η υπόθεση στοιχειοθετηθεί και φτάσει ενώπιον του δικαστηρίου, τότε, όπως σημειώνεται στην Επιστολή της Επιτροπής, με βάσει το νόμο κινδυνεύουν με φυλάκιση, ή βαρύ χρηματικό πρόστιμο. Συγκεκριμένα: «Πρόσωπο που παραβιάζει τις διατάξεις του Νόμου είναι ένοχο αδικήματος και, σε περίπτωση καταδίκης του, υπόκειται σε ποινή φυλάκισης που δεν υπερβαίνει τα τρία (3) έτη ή σε χρηματική ποινή που δεν υπερβαίνει τις εβδομήντα πέντε χιλιάδες ευρώ (75.000) ή και στις δυο (2) αυτές ποινές».

Μάλιστα δε, στο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, αναφέρθηκε ότι η ΚΟΠ έστειλε επιστολή στην επιτροπή δεοντολογίας ζητώντας ενημέρωση με περαιτέρω στοιχεία για την επιστολή που στάλθηκε στον Γενικό Εισαγγελέα.

Ο πρόεδρος της επιτροπής, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι στο Omega, έτσι, πλέον, η… μπάλα είναι στον Γενικό Εισαγγελέα, για το ποια θα είναι η συνέχεια στο συγκεκριμένο ζήτημα.

 

The post Το πόρισμα της Επιτροπής Δεοντολογίας για παράγοντες-μάνατζερ – Η αντίδραση Καραβίδα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top