ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΦΟΝΟΣ 36ΧΡΟΝΗΣ: Λείπουν διάφορα αντικείμενα από το σπίτι της άτυχης Ιρίνα – Πού στρέφονται οι έρευνες για τον καταζητούμενο

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΦΟΝΟΣ 36ΧΡΟΝΗΣ: Λείπουν διάφορα αντικείμενα από το σπίτι της άτυχης Ιρίνα – Πού στρέφονται οι έρευνες για τον καταζητούμενο

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για εντοπισμό του 29χρονου καταζητούμενου, με καταγωγή από τη Λιθουανία, ο οποίος σχετιζόταν με το θύμα και επισκεπτόταν συχνά την οικία της.

 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline στις Αρχές φτάνουν συχνά πληροφορίες που αναφέρουν ότι είδαν τον φερόμενο ως δράστη σε διάφορα σημεία, ωστόσο μετά από έρευνες της Αστυνομίας, συχνά προκύπτει ομοιότητα, ενώ άλλες φορές εντοπίζεται οτιδήποτε.

Πηγή που μίλησε στην ιστοσελίδα μας, ανέφερε ότι από το σπίτι της άτυχης 36χρονης, μητέρας τριών ανήλικων παιδιών, απουσιάζουν κάποια τιμαλφή και κάποια προσωπικά αντικείμενα του θύματος, αφού οικεία της πρόσωπα τα είχαν ψάξει χωρίς να τα βρουν, έτσι δεν αποκλείεται το κίνητρο του δράστη να ήταν η ληστεία.

Επιπρόσθετα το γεγονός ότι πέρασαν μέρες χωρίς ο 29χρονος που καταζητείται να εντοπιστεί, αφήνει ανοικτό το σενάριο αυτός να έχει διαφύγει από τις περιοχές τις οποίες ελέγχει η Κυπριακή Δημοκρατία και ήδη η φωτογραφία και τα στοιχεία του έχουν δοθεί και  στη δικοινοτική Τεχνική Επιτροπή για το έγκλημα.

Υπενθυμίζεται ότι η 36χρονη εντοπίστηκε νεκρή στο υπνοδωμάτιο από φίλη της και τον 15χρονο γιο της, ο οποίος είχε να την δει από το απόγευμα της Παρασκευής. Σε κατάθεση του αναφέρει πως άκουσε κάποιες φωνές τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ αυτός βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο του, ωστόσο δεν έδωσε σημασία θεωρώντας πως δεν προέρχονταν από το σπίτι.

Η νεκροτομή στη σορό της έδειξε ότι το θύμα στραγγαλίστηκε ενώ έφερε πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι και στην τραχηλική χώρα.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης (24/4) στην επαρχία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top