ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σημαντικό το ΕΜΠΟΡΙΚΟ κομμάτι για το νέο ΓΗΠΕΔΟ! H εταιρία ‘AAA’ κι ο Ισραηλινός Ράτζικ…

Σημαντικό το ΕΜΠΟΡΙΚΟ κομμάτι για το νέο ΓΗΠΕΔΟ! H εταιρία ‘AAA’ κι ο Ισραηλινός Ράτζικ…

Πάνε βάσει του προγράμματος τα κατασκευαστικά έργα του ποδοσφαιρικού γηπέδου στο Κολόσσι, όπως έγραψε προχθές στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο πρόεδρος του ΚΟΑ Αντρέας Μιχαηλίδης. Την επόμενη εβδομάδα, όπως πρόσθεσε, θα λάβουν ενημέρωση για την πορεία των έργων και οι τρεις ομάδες της Λεμεσού.

Όταν με το καλό λειτουργήσει το γήπεδο, ένα σημαντικό κεφάλαιο είναι η διαχείριση του. Ήδη οι τρεις ομάδες, έχουν συμφωνήσει για τη σύσταση εταιρίας με την επωνυμία «ΑΑΑ» (είναι τα αρχικά των ομάδων), στην οποία θα κατέχουν ποσοστά από 40 τοις εκατό Απόλλωνας και ΑΕΛ και 20 τοις εκατό ο Άρης, επειδή δεν έχει μεγάλο λαϊκό έρεισμα.

Δεν είναι ξεκάθαρο πάντως, κατά πόσον η επιτροπή διαχείρισης, θα ασχολείται και με την εμπορική εκμετάλλευση του γηπέδου. Δηλαδή τα έσοδα από διαφημιστικές πινακίδες στον αγωνιστικό χώρο, όπως και γι’ άλλα προγράμματα προβολής και επικοινωνίας εταιριών και οργανισμών στο καινούργιο ποδοσφαιρικό «παλάτι» της Λεμεσού.

Στον Απόλλωνα για παράδειγμα, πριν μερικά 24ωρα, γνωστοποιήθηκε ότι ο άνθρωπος που θα έχει το γενικό πρόσταγμα για την εμπορική εκμετάλλευση του γηπέδου, είναι ο Ισραηλινός Μόσε Ράτζικ.

The post Σημαντικό το ΕΜΠΟΡΙΚΟ κομμάτι για το νέο ΓΗΠΕΔΟ! H εταιρία ‘AAA’ κι ο Ισραηλινός Ράτζικ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top