ΠτΔ: Έλαβε πρόσκληση να προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων - «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Μια ιστορική στιγμή»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.

Ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος ήταν ένας από τους παίκτες που είχαν ξεχωρίσει στην ΑΕΚ στα παιχνίδια με την Κέρκυρα για το Κύπελλο Ελλάδας.
Ο 21χρονος αμυντικός χαφ είχε κάνει εξαιρετικά παιχνίδια με την «Ένωση» και έτσι είχε καταφέρει να απασχολήσει… αθόρυβα τους ιθύνοντες του συλλόγου. Σύμφωνα με τη SportDay, ο «δικέφαλος» κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του νεαρού άσου στους νησιώτες και εκείνοι απάντησαν θετικά, αν και για τον συγκεκριμένο παίκτη είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους ο Παναιτωλικός, ο Ατρόμητος, ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΠΑΟΚ.
Η ΑΕΚ φέρεται να κατέθεσε ένα ποσό κοντά στις 150.000 ευρώ και οι «Φαίακες» έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για την ολοκλήρωσή της μεταγραφές. Από την πλευρά του, ο 21χρονος μεσοαμυντικός φέρεται να είναι ενθουσιασμένος από αυτή την εξέλιξη και τώρα μένουν τα τυπικά για την υπογραφή του συμβολαίου του.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




