ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΦΟΒΕΡΑ αγωνιστικά στοιχεία για τον Κύπριο παίκτη που παίζει σε δύο γραμμές – Κερδίζει εντυπώσεις και υπό το βλέμμα ομοσπονδιακού

ΦΟΒΕΡΑ αγωνιστικά στοιχεία για τον Κύπριο παίκτη που παίζει σε δύο γραμμές – Κερδίζει εντυπώσεις και υπό το βλέμμα ομοσπονδιακού

Ένας εκ των παικτών που πιστεύει και ο ίδιος, αλλά και όσοι τον γνωρίζουν αγωνιστικά και όχι μόνο, ότι έχει πολλά να δώσει στον χώρο του ποδοσφαίρου, στα γήπεδα, είναι ο 18χρονος (11-02-2002) αμυντικός, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως ανασταλτικός χαφ, Άλεξ Μιχαήλ.

Παίκτης, ο οποίος από 12 ετών, εδώ και 6 χρόνια δηλαδή, είναι στα τμήματα υποδομής της Καρμιώτισσας Πάνω Πολεμιδιών.  Από την περασμένη σεζόν, ο προπονητής του στην ομάδα Νέων, Φίλιππος Φιλίππου, πέρα από τη θέση του κεντρικού αμυντικού, θέλησε να τον χρησιμοποιήσει στον χώρο του κέντρου και φαίνεται να έχει καθιερωθεί εκεί, μιας και έχει εξαιρετική αγωνιστική παρουσία στα παιχνίδια της ομάδας.

Ο Μιχαήλ δείχνει να ανταποκρίνεται αρκετά καλά και στον χώρο του κέντρου, πέρα της αμυντικής γραμμής, διακρίνεται για τα χαρακτηριστικά της δύναμης, της εξυπνάδας, της ηρεμίας στο παιχνίδι του, ενώ δεν είναι επιρρεπής στις κάρτες.

Δεν είναι και λίγο πράγμα να είναι αμυντικός, ή αμυντικός χαφ, και να έχει και το γκολ, μιας και έχει σκοράρει τόσο με το κεφάλι όσο και με το πόδι.  Το δυνατό του πόδι είναι το δεξί…

Την Κυριακή (18-10-2020) ο Άλεξ Μιχαήλ ήταν εκ των κορυφαίων παικτών της Καρμιώτισσας Πάνω Πολεμιδιών στη νίκη επί της ΑΕΛ για το πρωτάθλημα Νέων με 1-0.  Ήταν μέσα σε αρκετές φάσεις και μάχες στον χώρο του κέντρου, παρουσιάστηκε αρκετά διαβασμένος για το παιχνίδι όπως εξελισσόταν, ενώ κυριάρχησε η ηρεμία και η άνεση που θέλει, χρειάζεται η ομάδα να έχει στον τρόπο παιχνιδιού της.

Με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο και με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Νέων, Σάσα Γιοβάνοβιτς, στην κερκίδα του γηπέδου όπου έγινε ο χθεσινός αγώνας, ο Άλεξ Μιχαήλ ευελπιστεί ότι θα τύχει της εμπιστοσύνης και του κόουτς για να αγωνιστεί και με το εθνόσημο στο στήθος προσεχώς.  Προσγειωμένος, χωρίς να… πετάνε τα μυαλά του, ο Άλεξ Μιχαήλ συνεχίζοντας τέτοιες εξαιρετικές εμφανίσεις, σίγουρα έχει όλο το μέλλον μπροστά του, για να πετύχει ακόμη περισσότερα πράγματα στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Πηγή φωτογραφίας: lemesosinsports

The post ΦΟΒΕΡΑ αγωνιστικά στοιχεία για τον Κύπριο παίκτη που παίζει σε δύο γραμμές – Κερδίζει εντυπώσεις και υπό το βλέμμα ομοσπονδιακού appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top