ΕΛΛΑΔΑ

Μέγας είσαι ΠΑΟΚ!

Μέγας είσαι ΠΑΟΚ!

Ενας ΠΑΟΚ... Μέγας Αλέξανδρος στην γεμάτη από 7.000 «πολεμιστές» Πυλαία, καταβρόχθισε τον Ολυμπιακό με 3-0 σετ, πήρε σκούπα κι έγραψε το 3-0 στη σειρά των τελικών κατακτώντας το νταμπλ της σεζόν με «αρχηγούς» τους Χιμένεζ και Γκόμεζ.

Ο ΠΑΟΚ φτάνει σε ένα ιστορικό απο κάθε άποψη νταμπλ, αφού μετά το κύπελλο και το πρωτάθλημα καταλήγει τον Πύργο τον Λευκό.

Ο Ολυμπιακός ήταν κατώτερος των περιστάσεων σε όλη την σειρά των τελικών και φτάνει δικαιότατα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, του πρώτου στην ιστορία του. Όσον αφορά την εικόνα του τρίτου και τελευταίου τελικού ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος στα δύο πρώτα σετ ενώ ο Ολυμπιακός παορυσιάστηκε ανταγωνιστικός μόνο στο τρίτο.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με πολύ καλή υποδοχή και με τον Σαφράνοβιτς στην επίθεση πήρε προβάδισμα με το οποίο πήγε στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ (8-4). Ο Ολυμπιακός είχε κακές επιλογές στην επίθεση με τον Κόιστρα να μη μπορεί να δείξει καλό πρόσωπο, ενώ με τον Γκόμεζ στο μπλοκ οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στο 16-10 με το οποίο οδηγήθηνα στο δέυτερο τεχνικό τάιμ άουτ. Το σκηνικό δεν άλλαξε με τον Ολυμπιακό να είναι πολύ χαμηλά σε επίθεση και υποδοχή. Με την σειρά του, ο ΠΑΟΚ με τις άμυνες που έβγαζε είχε την ευκαιρία για αρκετές κόντρα μπάλες.

Ο δικέφαλος πήρε κάπως έτσι διαφορά δέκα πόντων (23-13), με τον Ολυμπιακό να μειώνει με διαδοχικά μπλοκ του Τακουρίδη με την ομάδα του Καλμαζίδη να παίρνει το πρώτο σετ με 25-16. Με κεκτημένη ταχύτητα μπήκε στο δεύτερο σετ ο ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος του βορά με το αδιαπέραστο μπλοκ του δεν άφηνε να περάσει τίποτα. Ο Ολυμπιακός είχε 19% (!!) στην επίθεση γεγονός που επέστρεψε στους γηπεδούχους να φτάσουν στο 7-2 και το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ με 8-3. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει καλή υποδοχή που του επέτρεψαν να βγάλει πρώτους χρόνους.

Ο Ολυμπιακός βελτίωσει το σερβίς του και την υποδοχή και πήρε πόντους από επιθέσεις μπαίνοντας ξανά στην διεκδίκηση του σετ. Οι ερυθρόλευκοι μείωσαν σε 22-19 όμως το σερβίς του Χιμένεζ, έδωσε και το δεύτερο σετ στον ΠΑΟΚ με 25-19. Στο τρίτο σετ ο Δημήτρης Καζάζης ρίσκαρε βάζοντας τον Ντιάτσκοφ στην θέση του διαγωνίου αντί του αρνητικού Κόιστρα. Ο Ολυμπιακός διατηρήθηκε στο τρίτο σετ ενώ πήρε ο ΠΑΟΚ διαφορά με 14-11 με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει σε 15-15 με όπλο το σερβίς του.

Ο ΠΑΟΚ διατήρησε την διαφορά του ενός πόντους με τον Ολυμπιακό να προσπερνάει για πρώτη φορά με τον Χριστοφιδέλη για το 18-19. Ο ΠΑΟΚ όμως και πάλι με το μπλοκ βρήκε τις λύσεις και κατάφερε να προσπεράσει και πάλι με τον Κουρνέτα να τελειώνει τον αγώνα και να ακολουθεί το πανδαιμόνιο με παίκτες και κόσμο να γίνονται ένα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top