ΔΙΕΘΝΗ

Κατάντησε… βαρετό για Τσέλσι! (vid)

Κατάντησε… βαρετό για Τσέλσι! (vid)

Έτοιμη για φιέστα η Τσέλσι! Μπορεί να «κατηγορείται» για βαρετό ποδόσφαιρο, αλλά η ομάδα του Μουρίνιο πήρε ακόμα μια νίκη, αφήνοντας στον… τόπο την Λέστερ (3-1) κι απέχει… ελάχιστο απ’ το πρωτάθλημα!

Με την πέμπτη νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ, η Τσέλσι είναι «αγκαλιά» με ακόμα ένα πρωτάθλημα!

Οι Λονδρέζοι… ξεχρέωσαν με ανατροπή απέναντι στη Λέστερ (3-1) και τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος χρειάζονται δύο βαθμούς ακόμα για να εξασφαλίσουν τον τίτλο (στους 80 βαθμούς έναντι 67 της Άρσεναλ που έχει να δώσει πέντε ματς). Έτσι ουσιαστικά οι «μπλε» την Κυριακή αν νικήσουν στο Στάμφορντ Μπριτζ την Κρίσταλ Πάλας, τότε αυτόματα σηκώνουν την κούπα και μπροστά στο κοινό τους θα μπορούν να στήσουν... πάρτι!

Οι «αλεπούδες» καίγονταν για βαθμούς -όντας στο +1 απ’ την ζώνη του υποβιβασμού- και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους κατάφεραν να προηγηθούν με τον Όλμπράιτον.

Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ανάλογη… Διότι τρία λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Ντρογκμπά έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Και στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι «καθάρισαν» μια και καλή την αντίπαλό τους. Με τον Τζον Τέρι σαν αρχηγός να βγαίνει μπροστά και να κάνει την ολική επαναφορά (στο 79’) και τον Ραμίρες τέσσερα λεπτά αργότερα να υπογράφει το τελικό σκορ και να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



Έντονη αντίδραση της Αρχής κατά της Διαφθοράς για Κατσουνωτό - «Έδειξε ανυπακοή σε πρόνοιες της νομοθεσίας»

Έντονη αντίδραση της Αρχής κατά της Διαφθοράς για Κατσουνωτό - «Έδειξε ανυπακοή σε πρόνοιες της νομοθεσίας»

Στην απόφαση για τη μη άσκηση ποινικής δίωξης στον Μιχάλη Κατσουνωτού προχώρησε η Νομική Υπηρεσία, προκαλώντας την αντίδραση Αρχής κατά της Διαφθοράς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top