Ένοχοι οι ιδιοκτήτες κέντρου αναψυχής στην Αγία Νάπα - 'Έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια' το νόμο και καταγγέλθηκαν 5 φορές σε 3 μέρες

Ένοχοι οι ιδιοκτήτες κέντρου αναψυχής στην Αγία Νάπα - 'Έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια' το νόμο και καταγγέλθηκαν 5 φορές σε 3 μέρες

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου έκρινε σήμερα ένοχους τους τρεις κατηγορούμενους – ιδιοκτήτες κέντρου αναψυχής στην Αγία Νάπα, που το τριήμερο του Κατακλυσμού, δηλαδή 5 - 7 Ιουνίου 2020, είχαν επιδείξει επαναλαμβανόμενη κατάφωρη αμέλεια και παρακοή των Διαταγμάτων περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου. 

Το Δικαστήριο είχε καλέσει σε απολογία τους κατηγορουμένους και είχε επιφυλάξει την απόφαση του, εάν δηλαδή είναι ένοχοι ή αθώοι, για τις 9 Οκτωβρίου, ωστόσο η δικάσιμος αναβλήθηκε και ορίστηκε για σήμερα.
 
Το Σώμα ανακοίνωσε σήμερα την απόφαση του ότι δηλαδή οι κατηγορούμενοι είναι ένοχοι και όρισε την 6η Νοεμβρίου ως ημερομηνία για επιβολή ποινής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι τρεις κατηγορούμενοι - ιδιοκτήτες του κέντρου αναψυχής, ηλικίας 36 και 39 ετών, και η εταιρεία, αντιμετωπίζουν συνολικά 9 κατηγορίες που αφορούν τον περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο.
 
Οι κατηγορούμενοι ενώ αρχικά είχαν παραδεχθεί τις τέσσερις κατηγορίες που αφορούσαν τη λειτουργία του κέντρου αναψυχής χωρίς άδεια λειτουργίας από το Υφυπουργείο Τουρισμού, τελικά άλλαξαν απάντηση και δήλωσαν μη παραδοχή.
 
Ακόμα οι κατηγορούμενοι δήλωσαν μη παραδοχή στις πέντε κατηγορίες που αφορούν παραβίαση των διαταγμάτων του Υπουργού Υγείας και αφορούν τον περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο.
 
Οι ιδιοκτήτες του υποστατικού καταγγέλθηκαν από την Αστυνομία το τριήμερο του Κατακλυσμού πέντε φορές, ενώ  παρά τις προειδοποιήσεις των μελών της Δύναμης, κατηγορούνται ότι συνέχισαν να δείχνουν επαναλαμβανόμενη κατάφωρη αμέλεια και παρακοή των Διαταγμάτων περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Έφτασε Κύπρο η ιταλική φρεγάτα «Federico Martinengo» - Χτυπήθηκαν οι δεξαμενές πετρελαίου στο Ομάν

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Έφτασε Κύπρο η ιταλική φρεγάτα «Federico Martinengo» - Χτυπήθηκαν οι δεξαμενές πετρελαίου στο Ομάν

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE