ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: 41 καταγγελίες από την Αστυνομία - Υποστατικά εντοπίστηκαν να λειτουργούν μετά τις 22:30

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: 41 καταγγελίες από την Αστυνομία - Υποστατικά εντοπίστηκαν να λειτουργούν μετά τις 22:30

Σε 41 καταγγελίες προχώρησε η Αστυνομία στην Κύπρο το τελευταίο 24ωρο για παραβάσεις των διαταγμάτων για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Συνολικά, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας στο ΚΥΠΕ, από 970 ελέγχους που έγιναν καταγγέλθηκαν 34 πολίτες και 7 υποστατικά.

Την ίδια στιγμή, ένα υποστατικό στη Λεμεσό και ένα στην Πάφο, αγνόησαν τα διατάγματα και λειτουργούσαν μετά τις 22:30.

Συγκεκριμένα, στην επαρχία Λευκωσίας έγιναν 195 έλεγχοι κατά τους οποίους καταγγέλθηκε ένα υποστατικό και 3 πολίτες.
 
Στη Λεμεσό έγιναν 116 έλεγχοι κατά τους οποίους καταγγέλθηκε ένα υποστατικό και 11 πολίτες, ενώ  στη Λάρνακα από 180 ελέγχους καταγγέλθηκαν 2 υποστατικά.
 
Εξάλλου, στην Πάφο από 191 ελέγχους καταγγέλθηκε 1 πολίτης και 3 υποστατικά, ενώ στην Αμμόχωστο από 218 ελέγχους προέκυψαν καταγγελίες εναντίον 17 πολιτών.
 
Τέλος, από την επαρχία της Μόρφου σε σύνολο 75 ελέγχων καταγγέλθηκαν δύο πολίτες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει σε μια μάχη που για τον ίδιο ουδέποτε έκλεισε πραγματικά. Τρία χρόνια μετά τις Προεδρικές του 2023, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανοίγοντας πολύ νωρίτερα απ’ όσο αναμενόταν το κεφάλαιο του 2028 και μαζί μια δύσκολη συζήτηση στο εσωτερικό της παράταξης της οποίας ηγήθηκε για μία δεκαετία.

BEST OF TOTHEMAONLINE