ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ποτήρια Schott Zwiesel της σειράς PURE από το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Ποτήρια Schott Zwiesel της σειράς PURE από το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής  των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Η ψηφιακή εφαρμογή Stick& Win των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ έχει κερδίσει τους καταναλωτές, καθώς με πολύ απλό τρόπο μπορούν να συγκεντρώνουν τα κουπόνια που αναλογούν στις αγορές τους και να αποκτούν εντελώς δωρεάν ή σε μειωμένες τιμές επώνυμα προϊόντα για το σπίτι τους.

Το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής που βρίσκεται σε εξέλιξη περιλαμβάνει ποτήρια Schott Zwiesel της σειράς PURE.

Στο πλαίσιο της προσπάθειάς τους για μείωση του περιβαλλοντικού τους αποτυπώματος, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ περιορίζουν την εκτύπωση έντυπου υλικού και διαθέτουν πλέον τα κουπόνια των continuity προγραμμάτων τους μόνο ψηφιακά, μέσω της εφαρμογής Stick& Win.

Τα ποτήρια κρασιού της σειράς PURE προσφέρουν μια πραγματική εμπειρία εκλεκτής απόλαυσης. Χάρη στον εντυπωσιακό, σύγχρονο, σχεδιασμό τους, επιτρέπουν στο κρασί να αναπνέει, αναδεικνύοντας ακόμα και τα πιο ντελικάτα αρώματα. Χρησιμοποιώντας τα ποτήρια της σειράς PURE, τόσο οι γνώστες όσοι και οι αρχάριοι στον κόσμο του κρασιού εξασφαλίζουν την παρουσίαση του κρασιού ή του κοκτέιλ τους με στυλ.

Οι κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Tritan® συλλογές κρυστάλλινων ποτηριών, συνδυάζουν όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για μια απολαυστική εμπειρία: λειτουργικό σχεδιασμό, φυσικά υλικά και ανθεκτικότητα στον χρόνο.

Χαρακτηριστικά της προστασίας Tritan® είναι ότι το προϊόν είναι κατάλληλο για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων και ανθεκτικό στο σπάσιμο, κατασκευασμένο από ανθεκτικό γυαλί με οικολογική πιστοποίηση και χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα.

Το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής με ποτήρια Schott Zwiesel ισχύει για αγορές αποκλειστικά από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Τα ψηφιακά κουπόνια θα είναι διαθέσιμα και θα εξαργυρώνονται μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Με κάθε αγορά αξίας €10 σε μια απόδειξη, οι πελάτες των Υπεραγορών μπορούν να πάρουν 1 ψηφιακό κουπόνι και να αποκτήσουν τα προϊόντα Schott Zwiesel, είτε δωρεάν εξαργυρώνοντας συγκεκριμένο αριθμό κουπονιών είτε σε μειωμένη τιμή εξαργυρώνοντας 10 ψηφιακά κουπόνια.

Τα προϊόντα του προγράµµατος, το οποίο ισχύει μόνο για κατόχους Social Family Card, δεν επιστρέφονται και δεν ανταλλάσσονται µε άλλα προϊόντα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.stickandwin.net/ και την ιστοσελίδα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ https://www.alphamega.com.cy/.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top