ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ε όχι από Βασιλιάς, κλητήρας – Θα πρέπει να αποσβένει 20 χρόνια ο Πρόδρομος»!

«Ε όχι από Βασιλιάς, κλητήρας – Θα πρέπει να αποσβένει 20 χρόνια ο Πρόδρομος»!

Καλεσμένος στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» του ΡΙΚ, ήταν ο πρόεδρος του ΚΟΑ και πρώην προπονητής, Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο οποίος σχολίασε ανάμεσα σε άλλα, την κακή πορεία του ΑΠΟΕΛ στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το ΑΠΟΕΛ δίκαια δέχεται αυτή την κριτική, γιατί μας έχει καλομάθει, επειδή είναι συνεχώς ψηλά, ο μόνιμος πρωταθλητής τα τελευταία χρόνια, μας έχει καλομάθει ή κακομάθει, οπόταν εμείς οι απλοί και ουδέτεροι φίλαθλοι, δεν μπορούμε να δεχθούμε εύκολα αυτές τις αστοχίες.

Πιστεύω ότι για κάποιους ποδοσφαιριστές είναι ψυχολογικό το πρόβλημα και θα βρουν τα πόδια τους. Για κάποιους άλλους, είναι αδύνατοι ποιοτικά και θα δυσκολευτούν να βελτιωθούν σε μεγάλο βαθμό. Θα δούμε τώρα με την αλλαγή προπονητή, γιατί μία αλλαγή κατά κανόνα φέρνει και μία ανάταση.

Οι Μοράις και Χατζηλούκας είναι παιδιά του ΑΠΟΕΛ, μεγαλωμένα στον Αρχάγγελο. Εγώ νομίζω ότι αυτά τα δύο παιδιά, δικαιούνται να πάρουν κάποιον χρόνο. Νομίζω ότι θα συμφέρει και στον ΑΠΟΕΛ να τους δώσουν χρόνο, για να δουν πως θα λειτουργήσουν και πως θα τους αποδεχθούν κι οι ποδοσφαιριστές, γιατί κι αυτό έχει σημασία.

Από την άλλη, νομίζω ότι επειδή το ΑΠΟΕΛ έχει συνηθίσει τον κόσμο του να είναι πολύ απαιτητικός, δεν γίνεται ρε παιδί μου να παρουσιάζεται με αυτή την εικόνα. Φυσικά όταν είσαι κάτω, όλα πάνε ανάποδα, το είχε κι αυτό ο Ουζουνίδης.

Δικαιολογημένα δέχεται κριτική και ο πρόεδρος, όμως με τις επιτυχίες που έχει φέρει στον ΑΠΟΕΛ, θα πρέπει να κάνει καμιά εικοσαριά χρόνια να αποσβένει. Το λέω υπερβολικά, αλλά ε όχι ρε παιδί μου από τη μια μέρα στην άλλη από βασιλιάς, κλητήρας».

The post «Ε όχι από Βασιλιάς, κλητήρας – Θα πρέπει να αποσβένει 20 χρόνια ο Πρόδρομος»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top