ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: 10 νέα κρούσματα κορωνοϊού

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: 10 νέα κρούσματα κορωνοϊού

Δέκα νέα περιστατικά κορωνοϊού, που εντοπίστηκαν μέσα από τη διενέργεια 1.901 διαγνωστικών εξετάσεων που έγιναν το τελευταίο 24ωρο, ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα.

Σε γραπτή δήλωσή του ο «υπουργός υγείας» Αλί Πιλλί αναφέρει ότι τα τέσσερα εντοπίστηκαν σε επιβάτες στα αεροδρόμια και έξι είναι κρούσματα που εντοπίστηκαν στην κοινότητα.
 
Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών στα κατεχόμενα αυξήθηκε στα 920 ενώ σημειώθηκαν 5 θάνατοι.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE