Στον… αέρα το ματς με την Ζενίτ!

Στον… αέρα το ματς με την Ζενίτ!

Όπως έγινε και επίσημα γνωστό από την «πράσινη» ΚΑΕ βρέθηκε μέλος της ομάδας θετικός στην Covid-19 και ως εκ τούτου θα πρέπει να εφαρμοστούν όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρούσματος του ΕΟΔΥ.

Όπερ και σημαίνει ότι θα χρειαστεί αναγκαστική καραντίνα 48 ωρών μέχρι το επόμενο τεστ και για τα υπόλοιπα μέλη του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ταξιδέψει η αποστολή για τη Ρωσία.

Συγκεκριμένα είναι προγραμματισμένο οι «πράσινοι» να «πετάξουν» στις 06:30 το πρωί της Τετάρτης με πτήση τσάρτερ για την Τουρκία και από εκεί να μεταβούν στην Αγία Πετρούπολη.

Όμως, και σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που ισχύουν, κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν να συμβεί με αποτέλεσμα να βρίσκεται στον… αέρα το παιχνίδι κόντρα στη Ζενίτ. Αν και ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο από καμία πλευρά.

Πάντως, στην περίπτωση που ταξιδέψουν, τελικά, οι «πράσινοι» στην Ρωσία θα πρέπει αν υποβληθούν και εκεί σε τεστ για Covid-19 ενώ στην περίπτωση που κάποιο μέλος βρεθεί θετικό, τότε θα πρέπει να μείνει σε καραντίνα 14 ημερών επί ρωσικού εδάφους. Κάτι που -φυσικά- δεν θέλει κανείς στον Παναθηναϊκό!

Πηγή: www.gazzetta.gr

The post Στον… αέρα το ματς με την Ζενίτ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Όλα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσαν σήμερα ότι ο λιμός στη Γάζα είναι μια "ανθρωπογενής κρίση" και προειδοποίησαν ότι η χρήση της λιμοκτονίας ως όπλο πολέμου απαγορεύεται βάσει του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου.