ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θα πρέπει να κάνει… ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ στόχων ο φετινός ΑΠΟΕΛ – Το «ΧΑΡΑΚΙΡΙ» του Απόλλωνα

Θα πρέπει να κάνει… ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ στόχων ο φετινός ΑΠΟΕΛ – Το «ΧΑΡΑΚΙΡΙ» του Απόλλωνα

Για ένα ακόμη παιχνίδι, ο ΑΠΟΕΛ απογοήτευσε με την εμφάνιση του και θα πρέπει να αισθάνεται απόλυτα ικανοποιημένο και…ανακουφισμένο που πήρε την ισοπαλία απέναντι στον Απόλλωνα, που ναι μεν δεν “έβγαλε μάτια” με την απόδοση του, αλλά έδειξε πιο ομάδα στο γήπεδο, έβγαλε ποιότητα στο Β΄ ημίχρονο και άξιζε τη νίκη.

Μετά και τη σημερινή του εμφάνιση, ο ΑΠΟΕΛ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ότι φέτος… ΔΕΝ μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο.

Ακόμα και αν ο νέος προπονητής κρατάει… “μαγικό ραβδί” και μετατρέψει το “ασχημόπαπο” σε “κύκνο”, θα πρέπει οι “γαλαζοκίτρινοι” να καλύψουν όχι μόνο το -11 από τον Απόλλωνα, αλλά και το ενδεχόμενο -13 από την Ανόρθωση και -9 από την Ομόνοια (σσ. αν κερδίσουν την Κυριακή, Καρμιώτισσα και Ολυμπιακό αντίστοιχα), ενώ κυνηγούν και άλλες ομάδες (ΑΕΚ, ΑΕΛ κλπ).

Ρεαλιστικά ομιλούντες, αυτά δεν γίνονται ούτε στο esports και κάποια στιγμή, θα πρέπει να  το πάρουν απόφαση στον ΑΠΟΕΛ και να κάνουν αναθεώρηση στόχων, μήπως και καταφέρουν να εξασφαλίσουν τουλάχιστον ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και… σώσουν τη χρονιά.

Από την άλλη, στον Απόλλωνα παρουσιάζεται φέτος μία τεράστια ευκαιρία για να… σπάσει την κατάρα, από την στιγμή έχει βγει εκτός μάχης ο μόνιμος πρωταθλητής.

Βέβαια, δεν παίζουν μόνοι τους οι “κυανόλευκοι”, αφού υπάρχουν άλλες πολύ δυνατές και ισάξιες ομάδες, αλλά είναι διαφορετικό να ξέρεις ότι κυνηγάς τον τίτλο χωρίς να έχεις στα πόδια σου τον ΑΠΟΕΛ.

Όσον αφορά το σημερινό ντέρμπι, ο Απόλλωνας έκανε… “χαρακίρι” και έχασε μεγάλη ευκαιρία για το διπλό που θα του έδινε άλλο αέρα και δυναμική ενόψει της συνέχειας.

Μετά το 0-1, αλλά και κυρίως μετά το 1-1, ανέβασε στροφές, πίστεψε περισσότερο στις δυνατότητες του και κυριάρχησε, αφού έδειχνε πως δεν συμβιβαζόταν με την ισοπαλία, όμως στάθηκε άτυχος στις φάσεις που δημιούργησε. Ειδικά αυτή στο 90΄+4΄… δεν χάνεται!

Αν δεν φοβόταν το ματς και έπαιζε έτσι από το Α΄ ημίχρονο, θα έριχνε τουλάχιστον μια τριάρα για πλάκα απέναντι στο χειρότερο ίσως ΑΠΟΕΛ της τελευταίας 20ετίας…

The post Θα πρέπει να κάνει… ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ στόχων ο φετινός ΑΠΟΕΛ – Το «ΧΑΡΑΚΙΡΙ» του Απόλλωνα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

«Πρεμιέρα» με παρατράγουδα για την εξεταστική περίοδο - Οι καταγγελίες για το γραπτό

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας



Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Στο Κυπριακό, στο μεταναστευτικό και στο θέμα του πορίσματος της έρευνας για τον Ακάμα αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top