ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ένας και μοναδικός ο στόχος της Κυρίας: ΚΟΡΥΦΗ! Πλάνο με… αναγκαστικές αλλαγές ο Τιμούρ

Ένας και μοναδικός ο στόχος της Κυρίας: ΚΟΡΥΦΗ! Πλάνο με… αναγκαστικές αλλαγές ο Τιμούρ

Με μοναδικό στόχο την νίκη που θα την φέρει στην κορυφή η Ανόρθωση θα ταξιδέψει στην Πάφο και το «Στέλιος Κυριακίδης» (18:30 – Cablenet Sport 1HD) για να αντιμετωπίσει την μαχητική Καρμιώτισσα. Τι γίνεται με Λόρια, Κβιλιτάϊα και Σίλντενφελντ.

Η βαρωσιώτικη ομάδα προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και μετά την ισοπαλία του Απόλλωνα στο ΓΣΠ έχει την ευκαιρία να πατήσει μόνη κορυφή έστω και με αγώνα περισσότερο.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια πονοκεφαλιάζει για την αγωνιστική κατάσταση των Λόρια και Σίλντενφελντ. Ο Γεωργιανός πορτιέρο δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα με την Καρμιώτισσα ενώ ο Κροάτης αμυντικός κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει. Για τον Κβιλιτάϊα είναι πιο αισιόδοξες οι προβλέψεις. Σίγουρη απουσία αυτή του τιμωρημένου Οκριασβίλι.

Με αυτά τα δεδομένα ο Παπαδόπουλος θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από δεξιά οι Γκαλίτσιος, Βργκοτς, Σίλντενφελντ (ή Σελίν) και Κορέια.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Νταουσβίλι, Χούσμπαουερ και Μίχα ενώ στην επίθεση θα υπάρξουν σίγουρα αλλαγές. Ο Ελουντού θα είναι στο αριστερό φτερό λόγω της απουσίας του Οκριασβίλι, στο δεξί προβάδισμα έχει ο Καλτσάς και στην κορυφή θα είναι ο Κβιλιτάϊα, εάν κριθεί έτοιμος, αλλιώς θα πάει με Μανιά.

 

The post Ένας και μοναδικός ο στόχος της Κυρίας: ΚΟΡΥΦΗ! Πλάνο με… αναγκαστικές αλλαγές ο Τιμούρ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top