ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διευθύντρια οίκου ευγηρίας: 'Μας απειλούσαν και μας αποκαλούσαν δολοφόνους!'

Διευθύντρια οίκου ευγηρίας: 'Μας απειλούσαν και μας αποκαλούσαν δολοφόνους!'

Τη δική της απάντηση στα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες για τα κρούσματα στο Σωκράτειο Μέλαθρον Ευγηρίας, έδωσε η διευθύντριά του.

Θυμίζουμε ότι πρώτο το Tothemaonline δημοσιοποίησε την είδηση των κρουσμάτων σε οίκο ευγηρίας και ακολούθησε η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας.

Η κυρία Σωκράτους μιλώντας στην εκπομπή «Ενημέρωση τώρα» και τον Ονούφριο Σωκράτους, δήλωσε ότι δέχθηκε απειλές τόσο από την οικογένεια της γυναίκας που έφυγε από τη ζωή, όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ενημερώναμε το Υπουργείο και δεν ερχόταν κανείς να μας βοηθήσει μετά την εμφάνιση του πρώτου κρούσματος. Κάναμε rapid test . Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε, ήρθαν από το Υπουργείο και έκαναν τεστ σε όλους του ενοίκους και το προσωπικό. Δεχθήκαμε απειλητικά τηλεφωνήματα από τους συγγενείς της γυναίκας που πέθανε, οι οποίοι ζητούσαν να πληρώσουμε τα έξοδα της κηδείας και τη νοσηλεία ή θα έβγαιναν στα κανάλια για να μας κατηγορήσουν. Μας έβριζαν στα μέσα μαζικής δικτύωσης και μας αποκαλούσαν δολοφόνους. Όλα αυτά για τα λεφτά».

Δείτε όλα όσα είπε

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top