Μήνυμα Γκόμες σε Ομονοιάτες: «Θέλουμε να μείνουν δίπλα μας»

Μήνυμα Γκόμες σε Ομονοιάτες: «Θέλουμε να μείνουν δίπλα μας»

Ο Bιτόρ Γκόμες έκανε δηλώσεις στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, Ομόνοια-Γρανάδα.

Tι είπε: 

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δεχθήκαμε νωρίς το γκολ και προς το τέλος του ημιχρόνου δεχθήκαμε την κόκκινη κάρτα και έγινε ακόμα πιο δύσκολο. Στο δεύτερο ημίχρονο η Γρανάδα διαχειρίστηκε καλά το σκορ και ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα».

Αν κρίθηκε στην κόκκινη κάρτα το ματς: «Δεν ξέρω αν ήταν κρίσιμο, αλλά ήταν σημαντικό διότι απέναντι σε τέτοιες ομάδες είναι πολύ δύσκολο να παίζεις με 10 παίκτες. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ίσως να ήταν και να ήταν καθοριστική η κόκκινη».

Για το ματς με τη Δόξα: «Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που είναι σημαντικοί».

Ένα μήνυμα στον κόσμο της Ομόνοιας: «Θέλουμε να μείνουν δίπλα μας, να μας πιστεύουν σε εμάς. Δεν είμαστε οι καλύτεροι παίκτες όταν κερδίζουμε αλλά ούτε και οι χειρότεροι όταν χάνουμε. Την Κυριακή θα τους δείξουμε την ποιότητα μας».

The post Μήνυμα Γκόμες σε Ομονοιάτες: «Θέλουμε να μείνουν δίπλα μας» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE