Ο Μακάρθι πέτυχε τον πρώτο του στόχο!

Ο Μακάρθι πέτυχε τον πρώτο του στόχο!

Ο ΑΠΟΕΛ κάνει νέα αρχή με τον Μικ Μακάρθι να είναι ο νέος «καραβοκύρης» της τεχνικής ηγεσίας.

Ήδη, από τις πρώτες μέρες δουλειάς του, ο Ιρλανδός έφερε έναν… άλλο αέρα. Έναν αέρα αισιοδοξίας, αφού οι φαίνεται να κέρδισε τους παίκτες, να έδωσε μεγάλη σημασία στο ψυχολογικό κομμάτι και να είναι μαζί τους περισσότερο ως «πατέρας», καταφέρνοντας να ανατρέψει το κακό κλίμα, που ήταν ο πρώτος του στόχος, και το ζητούμενο.

Παράλληλα, ο 61χρονος, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να επαναφέρουν την ομάδα εκεί που της αξίζει και να ακολουθούν πιστά το πλάνο του και τις οδηγίες του.  Ο Μακάρθι, με την εμπειρία του και τη γνώση του, μπορεί να αλλάξει την εικόνα του ΑΠΟΕΛ, ωστόσο, πρώτη ανάγκη στους γαλαζοκίτρινους είναι το τρίποντο με τον Εθνικό.

Για ακόμα μια φορά, η ομάδα της Λευκωσίας, πάει με την πλάτη στον τοίχο, όμως, αυτή τη φορά, υπάρχει πίστη και αισιοδοξία ότι θα παρουσιαστεί, τουλάχιστον πιο θετική από τις προηγούμενες φορές.

Ο Μικ Μακάρθι, όσον αφορά τις προπονήσεις αλλά και στα αποδυτήρια του ΑΠΟΕΛ, έχει αλλάξει το κλίμα, προς το καλύτερο, αλλά, η δουλειά πρέπει να γίνει στον αγωνιστικό χώρο.

Από το Δασάκι, λοιπόν, και τον Εθνικό Άχνας, οι γαλαζοκίτρινοι, με τον Ιρλανδό πλέον, ως «αρχιτέκτονα», πάει για μια νέα αρχή, με στόχο το 8ο σερί πρωτάθλημα.

 

The post Ο Μακάρθι πέτυχε τον πρώτο του στόχο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Σοβαρές αντιφάσεις στην αρχική γνωμάτευση του Πανίκου Σταυριανού, που είχε αποφανθεί για αυτοκτονία, φέρνει το φως το νέο πόρισμα της  υπόθεσης του Θανάση Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE