ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιστροφή στις νίκες για να μην «ΤΑΡΑΞΟΥΝ» απ’ την κορυφή…

Επιστροφή στις νίκες για να μην «ΤΑΡΑΞΟΥΝ» απ’ την κορυφή…

Τους αρέσει η κορυφή στον Απόλλωνα και δεν θέλουν να κατέβουν… Για να μείνουν εκεί, θα πρέπει σήμερα να νικήσουν την Καρμιώτισσα στο Τσίρειο, ένα ματς που εντάσσεται στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι κυανόλευκοι θα κατέβουν ως φαβορί, αλλά θα πρέπει να το δείξουν και στον αγωνιστικό χώρο για να μην πατήσουν, όπως συνέβη με άλλες τρεις μεγάλες ομάδες (ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Ανόρθωση) στα παιχνίδια τους με το συγκρότημα του Χρύση Μιχαήλ.

Στο απουσιολόγιο της σημερινής συνάντησης, μπήκε από προχθές το όνομα του Βαλεντίν Ρομπέρζ. Ο Γάλλος σέντερ μπακ χτύπησε στην προχθεσινή προπόνηση. Σύμφωνα με την ενημέρωση που δόθηκε χθες, υπέστη κάκωση στο γόνατο και ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης. Το απόγευμα θα περνούσε από μαγνητικό τομογράφο, για να διαφανεί πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του. Λογικά η τεχνική ηγεσία θα προφυλάξει και τον Λάρσον, για να τον έχει έτοιμο στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής (σε δυο εβδομάδες) με την ΑΕΚ εκτός έδρας. Για τον Γιάννη Γιαννιώτα, προαναγγέλθηκε με ανάρτηση στους λογαριασμούς της ομάδας στα κοινωνικά δίχτυα, ότι θα είναι στην αποστολή. Το ίδιο έκαμαν από προχθές και με τον Μπακαλί Νταμπό. Μόνο ο Ελλαδίτης εξτρέμ υπάρχει πιθανότητα να πάρει φανέλα βασικού, από τους δυο προαναφερθέντες.

Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Δημήτρης Δημητρίου. Στα άκρα της άμυνας οι Ζοάο Πέδρο και Ντιέγκο Αγκίρε. Οι Έκτορ Γιούστε και Αττίλα Σάλαι θα είναι δυο σέντερ μπακ. Για την τριάδα στα χαφ, σίγουροι πρέπει να θεωρούνται οι Σακέτι και Ντένιτς. Υποψήφιοι για την άλλη θέση είναι οι Μάρκοβιτς, Χάμπος, χωρίς να αποκλείσουμε και την περίπτωση Φλορεντίν Ματέι. Για την επίθεση, σίγουροι οι Ντιγκινί και Μπένχοπ, την άλλη θέση διεκδικούν οι Πίττας και Γιαννιώτας. Προβάδισμα έχει ο Κύπριος διεθνής, για να διατηρηθεί στην ενδεκάδα.

The post Επιστροφή στις νίκες για να μην «ΤΑΡΑΞΟΥΝ» απ’ την κορυφή… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top