ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χρυσοστόμου: «Η αδικία μας πεισμώνει, θα την κερδίσουμε και αυτή»

Χρυσοστόμου: «Η αδικία μας πεισμώνει, θα την κερδίσουμε και αυτή»

Ο Γιάννης Χρυσοστόμου, αντιπρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, μιλώντας στον Super Sport Fm, αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα, στην αδικία που νιώθουν στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Όλα όσα είπε:

Τι κατάσταση επικρατεί στη Νέα Σαλαμίνα: «Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά υπάρχει η αποφασιστικότητα να ανατρέψουμε τα δεδομένα».

Για το παιχνίδι με Ολυμπιακό: «Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι ένας τελικός πλέον. Γίνεται δουλειά σε όλα τα επίπεδα στο Μενεού για να καλύψουν το χαμένο έδαφος οι ποδοσφαιριστές για να παρουσιαστούν όπως πρέπει. Το παλεύουμε. Συνεργαζόμαστε με ειδικούς σε θέματα αποκατάστασης για να παρουσιαστεί καλύτερη η ομάδα. Κινούμαστε στην κατεύθυνση της αποκατάστασης, υπάρχει το αίσθημα της αδικίας αλλά προχωράμε».

Για το αίσθημα αδικίας: «Και στο πρόγραμμα το αγωνιστικό γιατί αν βρούμε κάποιον εργοφυσιολόγο θα σας πει ότι μετά από 25 μέρες απραξία και με πέντε μέρες προπόνηση δεν μπορείς να φτάσεις σε ικανοποιητικά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Αν σας πει το αντίθετο εγώ να αποχωρήσω από το ποδόσφαιρο , να πω ότι είμαι άσχετος και παραπληροφορώ τον κόσμο. Η αδικία μας πεισμώνει και δεν θέλουμε την συμπόνια και την λύπηση από κανέναν».

Ποιες αδικίες εννοεί: «Εμείς πήγαμε στην 1η αγωνιστική να παίξουμε μακριά από την έδρα μας, ενώ το Τσίρειο αδειοδοτήθηκε το απόγευμα, ενώ το πρωί ο πρόεδρος της Επιτροπής αδειοδότησης στον σταθμό σας έλεγε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αδειοδοτηθεί. Μετά η διαιτησία, μετά το βαρύ πρόγραμμα και τώρα οι πέντε αλλαγές. Εμείς ήμασταν υπέρ των πέντε αλλαγών αλλά όχι να αλλάζει στο μέσο της χρονιάς. Αυτό θα βοηθήσει τις ομάδες που θα πληγούν μελλοντικά από τον κορωνοϊό. Αν τα σκεφτούμε όλα αυτά φαίνεται το μέγεθος της αδικίας. Θα νικήσουμε και την αδικία».

The post Χρυσοστόμου: «Η αδικία μας πεισμώνει, θα την κερδίσουμε και αυτή» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top