ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σχέδιο δράσης μετά τα 92 περιστατικά Coivid-19 σε σφαγείο

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σχέδιο δράσης μετά τα 92 περιστατικά Coivid-19 σε σφαγείο

Στην ενεργοποίηση σχεδίου δράσης προχώρησε ο ΟΚΥπΥ, μετά τον εντοπισμό 92 περιστατικών κορωνοϊού στο προσωπικό σφαγείου της Επαρχίας Λευκωσίας.

 
Σύμφωνα με ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΟΚΥπΥ, Δρ. Πάμπο Χαριλάου, «μετά τον εντοπισμό 92 θετικών περιστατικών με Covid-19 σε άτομα που εργάζονται σε σφαγείο της Επαρχίας Λευκωσίας, ο ΟΚΥπΥ ενεργοποίησε ειδικό σχέδιο δράσης και απέστειλε επί τόπου δυο ιατρούς και νοσηλευτές για κλινική εξέταση των ατόμων αυτών».
 
Επιπρόσθετα, συνεχίζει, η ιατρο-νοσηλευτική ομάδα θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για διαχωρισμό των θετικών ατόμων και την απομόνωση τους, για αποφυγή περαιτέρω διασποράς του ιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE