ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απροβίβαστη στο πρώτο από τα τρία κρας-τεστ…

Απροβίβαστη στο πρώτο από τα τρία κρας-τεστ…

“Πέταξε” ένα ημίχρονο (το πρώτο) η ΑΕΛ στο παιχνίδι με την Πάφο FC, βρέθηκε πίσω στο σκορ και μετά έτρεχε να ισοφαρίσει για να σώσει τουλάχιστον τον ένα βαθμό.

Δεν τα κατάφερε, αφού σε ακόμη ένα παιχνίδι εμφανίστηκε το πρόβλημα της δυστοκίας στο σκοράρισμα στα παιχνίδια με (πολύ ή αρκετά) υψηλό βαθμό δυσκολίας και έχασε μεγάλη ευκαιρία για να προσπεράσει τον Απόλλωνα στη βαθμολογία και να μεγαλώσει τις αποστάσεις από ΑΕΚ, Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ.

Η διακοπή του πρωταθλήματος έρχεται σε ιδανικό σημείο για την ΑΕΛ, αφού θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα να ανασυνταχθεί και να δουλέψει απερίσπαστη για δύο εβδομάδες για να βελτιώσει τις αδυναμίες της, ειδικά στο ανασταλτικό κομμάτι, αφού μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι το γεγονός ότι δεν κατάφερε σε κανένα από τα δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος που έπαιξε φέτος να κρατήσει το μηδέν παθητικό.

Από εκεί και πέρα, η διακοπή θα λειτουργήσει ευεργετικά και για τους παίκτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και αν δεν προκύψουν απρόοπτα, η ομάδα θα είναι πιο γεμάτη στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής απέναντι στην Ανόρθωση (22/11).

Κακά τα ψέματα, στα δύο σερί ντέρμπι απέναντι σε Ανόρθωση και Απόλλωνα στο Τσίρειο, οι παίκτες της ΑΕΛ θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις πρώτα απ΄ όλα στους ίδιους τους εαυτούς τους, για το αν μπορούν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αν πάρουν… απροβίβαστο βαθμό και σε αυτά τα ντέρμπι, τότε θα ολοκληρώσουν τον Α΄ γύρο με τη χειρότερη βαθμολογική συγκομιδή από τις ομάδες του BIG-6 στα μεταξύ τους παιχνίδια. Βέβαια, θα συνεχίσουν να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά αυτό θα οφείλεται κυρίως στα… “στραβοπατήματα” των άλλων μεγάλων ομάδων απέναντι στους λεγόμενους μικρούς και μικρομεσαίους.

The post Απροβίβαστη στο πρώτο από τα τρία κρας-τεστ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top