ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτη επίσημη… ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ μετά την ανακοίνωση για «ύποπτο» αγώνα – «ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την πλήρη διελεύκανση…»

Πρώτη επίσημη… ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ μετά την ανακοίνωση για «ύποπτο» αγώνα – «ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την πλήρη διελεύκανση…»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Άρης όπου αναφέρεται στη σημερινή ανακοίνωση της ΚΟΠ για αγώνα που… εμπλέκει τη Λεμεσιανή ομάδα σε ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας μετά την πάροδο των 11 πρώτων αγωνιστικών του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2020/21 βρίσκεται αήττητη και μόνη πρώτη στην κορυφή του Βαθμολογικού πίνακα με 25 βαθμούς.
Σήμερα 9 Νοεμβρίου 2020 , ενημερωθήκαμε όπως και όλος ο φίλαθλος κόσμος από τα ΜΜΕ καθώς επίσης και από την επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΠ , ότι κατέφθασε κόκκινος φάκελος για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα (χωρίς να αναφέρεται υπαιτιότητα) για τον αγώνα της ομάδας μας εναντίον της ΑΛΚΗΣ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ που διεξήχθη την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 στο Τσίρειο Στάδιο και έληξε υπέρ της ομάδας μας με αποτέλεσμα 4-1.
Ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο μας αλλά και όλο τον φίλαθλο κόσμο της Κύπρου ότι η ομάδα μας ουδεμία ανάμειξη έχει στην εν λόγω υπόθεση.
Είμαστε στην διάθεση της Ομοσπονδίας και των Αστυνομικών Αρχών. Ζητούμε επίσης και από την Επιτροπή Δεοντολογίας σε συννενόηση με την Ομοσπονδία και τις Αστυνομικές Αρχές όπως επιληφθεί του θέματος που έχει προκύψει.
Δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την πλήρη διελεύκανση της υπόθεσης και το καταμερισμό των όποιων ευθυνών προκύψουν.
Ο Άρης Λεμεσού ζητά και επιστά προς όλους τους εμπλεκομένους όπως δείξουν την δέουσα σοβαρότητα αλλά και τον απαραίτητο σεβασμό απέναντι σε ένα Σωματείο όπως είναι ο Άρης Λεμεσού με 90χρονη παρουσία στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου μας.
Βασική και αδιαπραγμάτευτη αρχή του Συλλόγου μας είναι ότι οι αγώνες κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όλοι πρέπει να σεβαστούν τον ιδρώτα και τον μόχθο που έχουν καταβάλει και καταβάλουν οι ποδοσφαιριστές μας μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.
Όλοι οι αγώνες της ομάδας μας αλλά και των υπόλοιπων Σωματείων στην Β κατηγορία είναι τηλεοπτικοί και στην διάθεση όλων.
Δεν πρόκειται επ΄ουδενί να δεχθούμε και αυτή την φορά την όποια άδικη απόφαση και ενδεχόμενη τιμωρία του Σωματείου μας.
Αναμένουμε την επίσημη ενημέρωση από την Κυπριακή Ομοσπονδία και στην συνέχεια θα επανατοποθετηθούμε άμεσα».

 

The post Πρώτη επίσημη… ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ μετά την ανακοίνωση για «ύποπτο» αγώνα – «ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την πλήρη διελεύκανση…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top