Χάνει για πολύ καιρό τον Μπουνόζα…

Χάνει για πολύ καιρό τον Μπουνόζα…

Η ΑΕΛ ενημερώνει πως ο Μπουνόζα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα μείνει εκτός για περίπου 2 μήνες.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός ένιωθε ενοχλήσεις στη μέση ενώ το τελευταίο του παιχνίδι ήταν απέναντι στον Ερμή, στις 31 Οκτωβρίου στη νίκη της ομάδας του με 2-1.

Αναλυτικά:
«Σας ενημερώνουμε ότι ο Γκορνταν Μπουνοζα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση κοίλης στην μέση και θα επιστρέψει στα γήπεδα σε 2 περίπου μήνες».

The post Χάνει για πολύ καιρό τον Μπουνόζα… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.

BEST OF TOTHEMAONLINE