ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέπε: «Θα ήμουν χαρούμενος αν…»

Πέπε: «Θα ήμουν χαρούμενος αν…»

Ο Νικολά Πεπέ θεωρεί πως δεν έχει αξιοποιηθεί όσο θα έπρεπε και μιλώντας στο γαλλικό κανάλι Canal Plus εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον λιγοστό χρόνο που του έχει δοθεί.

Παρά το γεγονός ότι η Άρσεναλ δαπάνησε το “μυθικό” ποσό των 80.000.000 ευρώ για να αποκτήσει τον Νικολά Πεπέ από τη Λιλ το περασμένο καλοκαίρι, με τον Ιβοριανό επιθετικό να γίνεται η ακριβότερη μεταγραφή του αγγλικού συλλόγου, ο ίδιος φαίνεται πως δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή του Μικέλ Αρτέτα.

Τη φετινή σεζόν το δεξί εξτρέμ των “κανονιέρηδων” έχει πάρει φανέλα βασικού σε πέντε ματς, εκ των οποίων τα τρία ήταν για τους ομίλους του Europa League, ένα για τον τρίτο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας κόντρα στη Λέστερ (0-2) και μόλις ένα στην Premier League κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (1-0).

Ο 25χρονος δεν είναι ικανοποιημένος από το χρόνο συμμετοχής που του έχει δώσει ο Ισπανός τεχνικός και μιλώντας στο γαλλικό κανάλι Canal Plus εξέφρασε την απογοήτευσή του, καθώς και την επιθυμία του να παίζει περισσότερο:

“Ο στόχος μου είναι να παίξω περισσότερο. Να έχω λίγο περισσότερο χρόνο παιχνιδιού. Ένας παίκτης που παίζει είναι χαρούμενος. Για μένα, θα ήθελα να παίξω λίγο περισσότερο για να βρω ξανά το χαμόγελό μου.

Ο Αρτέτα θέλει να είμαι 100 τοις εκατό συγκεντρωμένος κατά τη διάρκεια των 90 λεπτών του αγώνα. Μετά βλέπω κατά τη διάρκεια της προπόνησης ότι θα αντικαταστήσω το επόμενο Σαββατοκύριακο. Αλλά ο προπονητής μου μιλάει, έχει επίσης βοηθούς που είναι εκεί για αυτό.

Αλλά είναι απογοητευτικό για κάθε παίκτη να βρίσκεται στον πάγκο. Ένας ρόλος σούπερ-αντικαταστάτη; Ο προπονητής κάνει τις επιλογές του. Εναπόκειται σε μένα να του δείξω ότι δεν έχω αυτόν τον ρόλο”, τόνισε ο Πεπέ.

The post Πέπε: «Θα ήμουν χαρούμενος αν…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top