ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το φετινό ΔΙΑΖΥΓΙΟ, δεν είναι σαν το ΠΕΡΣΙΝΟ – Τι περισσότερο μάθαμε…

Το φετινό ΔΙΑΖΥΓΙΟ, δεν είναι σαν το ΠΕΡΣΙΝΟ – Τι περισσότερο μάθαμε…

Tα τελευταία 24ωρα επικρατούσε… ανήσυχη ηρεμία, με τους διοικούντες να είναι σκασμένοι (όπως γράφαμε χθες) για τον τρόπο που έσπασε τα μούτρα της η ομάδα στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα.  

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αναφέρουν ότι ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, ήταν έντονα προβληματισμένος μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, για τη μη ικανοποιητική εμφάνιση της ομάδας.

Φρόντισε όμως να μην διαρρεύσουν οι όποιες σκέψεις έκανε μετά το ματς στο Μακάρειο. Η ήττα – σοκ από την Καρμιώτισσα, προφανώς τον οδήγησε στην απόφαση να μπει στη διαδικασία να κάμει συζήτηση (ακόμα και για διακοπή της συνεργασίας) με τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Μάθαμε πάντως ότι το φετινό διαζύγιο, δεν ήταν όπως το περσινό. Με την έννοια ότι κι ο ίδιος ο 43χρονος τεχνικός, αυτή τη φορά, κάπου ένιωσε ότι απώλεσε την εμπιστοσύνη μερίδας του κόσμου.

Πέρσι είχε αποτελέσει “κεραμίδα” για τον ίδιο, η απόφαση του Νίκου Κίρζη να του δείξει την πόρτα της εξόδου, ύστερα από βαριά ήττα στην Ευρώπη από την Αϊντχόφεν. Τώρα τα πράγματα είναι αλλιώς…

Όπως γράψαμε νωρίτερα, ο Αυγουστή, προσεχώς ίσως προσληφθεί από την Ομοσπονδία για διαδοχή του Βέλγου Γιόχαν Βάλεμ στην εθνική ομάδα.

The post Το φετινό ΔΙΑΖΥΓΙΟ, δεν είναι σαν το ΠΕΡΣΙΝΟ – Τι περισσότερο μάθαμε… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top