ΠΑΦΟΣ: Αντίδραση Συνδέσμου Γονέων - 'Η τηλεκπαίδευση δεν θα βοηθήσει τα παιδιά, δεν υπάρχουν υποδομές'

 ΠΑΦΟΣ: Αντίδραση Συνδέσμου Γονέων - 'Η τηλεκπαίδευση δεν θα βοηθήσει τα παιδιά, δεν υπάρχουν υποδομές'

Τηλεδιάσκεψη αναμένεται να έχουν Υπουργός Παιδείας και Σύνδεσμος Γονέων Πάφου σήμερα στις 15:00 για το μείζων ζήτημα που προκύπτει με το κλείσιμο των σχολείων σε Λεμεσό και Πάφο.

Όπως ανέφερε το μέλος του Συνδέσμου Γονέων της Πάφου, Σάββας Χ”Σοφοκλέους, στο Τρίτο του ΡΙΚ, η τηλεκπαίδευση δεν είναι μέτρο που πρέπει να παρθεί αυτή τη στιγμή για τις δύο επαρχίες και θα προσπαθήσουν στη σημερινή τηλεδιάσκεψη να αναιρέσουν αυτήν την απόφαση που πάρθηκε από το Υπουργείο Παιδείας.

Ανάμεσα σε άλλα, είπε πως επιζητούν την επιστροφή όλων των μαθητών πίσω στα θρανία.

Παράλληλα, προσπαθούν να κατανοήσουν ότι το μέτρο αυτό πάρθηκε για την μείωση των κρουσμάτων που παρατηρείται στις δύο επαρχίες και τον περιορισμό των κινήσεων που πρέπει να γίνονται.

Παρόλα αυτά πιστεύουν πως αυτό αδικεί τα παιδία τους σε σχέση με τις υπόλοιπες επαρχίες και συγκεκριμένα τους τελειόφοιτους που το καλοκαίρι θα παρακαθήσουν Παγκύπριες Εξετάσεις όπου θα τους δώσει θέση στα Ανώτατα Ιδρύματα.

Η τηλεκπαίδευση δεν θα βοηθήσει τα παιδιά τους όπως αναφέρουν γιατί δεν υπάρχουν οι σωστές υποδομές και εγκαταστάσεις για να διεξαχθούν ορθά τα μαθήματα.  

Τέλος αναμένουν μια σωστή αντιμετώπιση από τον Υπουργό Παιδιάς για το καλό της μάθησης αλλά και των παιδιών τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Την ώρα που οι καμπάνες ηχούν χαρμόσυνα σε κάθε γωνιά της Κύπρου και οι οικογένειες συγκεντρώνονται γύρω από τις εκκλησίες ή το γιορτινό τραπέζι, μια άλλη κατηγορία ανθρώπων βιώνει το Άγιο Φως μέσα από τη στολή και την ευθύνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE