ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έλεος…

Έλεος…

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκλήρωσε την πορεία της στο Nations League η Εθνική Κύπρου, η οποία διασύρθηκε από το Μαυροβούνιο εκτός έδρας με 4-0 και τερμάτισε στην 4η θέση του ομίλου.

Πλέον, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δώσει αγώνες μπαράζ, προσπαθώντας να αποφύγει τον υποβιβασμό στη Δ΄ κατηγορία του Πρωταθλήματος Εθνών της UEFA.

Δεν αντέχει σε κριτική το παιχνίδι, αφού οι γηπεδούχοι έκαναν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο 30λεπτο, πετυχαίνοντας τρία γκολ (ένα με τον Γιόβετιτς και δύο με τον Μπόλιεβιτς) και στη συνέχεια κατέβασε ταχύτητα.

Η Εθνική μας είχε αρκετές τελικές προσπάθειες, αλλά από ουσία… μηδέν και στο δεύτερο ημίχρονο όχι μόνο δεν έβγαλε αντίδραση (όντας με την ψυχολογία στα… τάρταρα), αλλά δέχθηκε και τέταρτο γκολ από το Μαυροβούνιο σε ρυθμό ρελαντί.

Και διερωτόμαστε αν συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο, τι θα συμβεί στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022, όταν θα κληθούμε να παίξουμε κόντρα σε πολύ πιο δυνατές ομάδες από αυτές που αντιμετωπίσαμε στο Nations League…

Στο άλλο ματς του ομίλου, Λουξεμβούργο και Αζερμπαϊτζάν έμειναν στο 0-0.

Η τελική βαθμολογία του Α΄ ομίλου στη Γ΄ κατηγορία:

1. Μαυροβούνιο 13β.
2. Λουξεμβούργο 10β.
3. Αζερμπαϊτζάν 6β.
4. Κύπρος 4β.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

89΄ Μακρινό σουτ από τον Πίττα, η μπάλα στο δοκάρι και έξω. Άτυχη στιγμή για την Εθνική μας, για να πετύχει το… γκολ της τιμής.

87΄ Σουτ από τον Κόσοβιτς από θέση βολής, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

74΄ Σουτ από τον Κάστανο από πλεονεκτική θέση, η μπάλα κόντραρε στον Σίμιτς και κατέληξε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

69΄ Άστοχο σουτ από τον Κάστανο.

60΄ ΓΚΟΛ για τους γηπεδούχους με πλασέ του Μουγκόσα, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Δημητρίου μετά από ασίστ του Γιόβετιτς.

58΄ Καλή στιγμή για το Μαυροβούνιο με τον Μουγκόσα, ο οποίος δεν μπόρεσε να σκοράρει, με διπλή προσπάθεια.

45΄ Σουτ από τον Μπόλιεβιτς, έξω η μπάλα.

44΄ Σουτ από τον Πίττα, μπλοκάρει ο Μιγιάτοβιτς.

41΄ Μακρινό σουτ από τον Κούσουλο, η μπάλα άουτ.

28΄ Νέο γκολ για το Μαυροβούνιο που κάνει ότι θέλει στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μία τραγική Εθνική Κύπρου. Σκόρερ και πάλι ο Μπόλιεβιτς, ο οποίος πήρε την μπάλα μετά από εξαιρετική πάσα από το κέντρο του γηπέδου, πέρασε τον Δημητρίου και έγραψε με άνεση το 3-0…

27΄ Σουτ από τον Αρτυματά, μπλοκάρει ο Μιγιάτοβιτς.

26΄ Σουτ από τον Κάστανο από καλή θέση, η μπάλα άουτ.

25΄ ΓΚΟΛ για το Μαυροβούνιο. Ωραία αντεπίθεση από το Μαυροβούνιο, ασίστ από τον Χακσαμπάνοβιτς για τον Μπόλιεβιτς που πλάσαρε υποδειγματικά τον Δημητρίου, γράφοντας το 2-0.

14΄ ΓΚΟΛ για το Μαυροβούνιο, στην πρώτη του φάση στο παιχνίδι. Σέντρα από τον Βούκσεβιτς, κεφαλιά από τον Γιόβετιτς και η μπάλα στα δίχτυα του Δημητρίου για το 1-0…

11΄ Πολύ καλή στιγμή για την Εθνική μας ομάδα. Ο Κακουλλής μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ από πλάγια θέση, αλλά απέκρουσε ο Μιγιάτοβιτς.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 16΄ Γιόβετιτς, 48΄ Μπάκιτς, 68΄ Βούγιασιτς / 35΄ Κάστανος, 64΄ Κούσουλος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μαυροβούνιο (Χατζιμπέγκιτς): Μιγιάτοβιτς, Βούκσεβιτς, Βούγιασιτς, Σίμιτς, Μάρουσιτς, Μπόλιεβιτς (71΄ Γιόβοβιτς), Μπάκιτς (61΄ Κόσοβιτς), Στσέκιτς (72΄ Ραντούνοβιτς), Χακσαμπάνοβιτς, Μουγκόσα (71΄ Ισλάμοβιτς), Γιόβετιτς (61΄ Σαβίσεβιτς).

Κύπρος (Βάλεμ): Δημητρίου, Χάρης Κυριάκου, Σιέλης, Λαϊφης, Ν. Ιωάννου, Κούσουλος (65΄ Γκόγκιτς), Αρτυματάς (46΄ Χάμπος Κυριάκου), Θ. Ιωάννου (66΄Λοϊζου), Πίττας, Κάστανος (85΄ Μακρής), Κακουλλής (65΄ Τζιωνής).

Διαιτητής
Eitan Shmuelevitz ISR

Βοηθοί Διαιτητές
Sagy Metzamber ISR
Tom Adi ISR

Τέταρτος Διαιτητής
Eli Hacmon ISR

The post Έλεος… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top