Ανησυχία για τα 15 κρούσματα στο Λύκειο Λατσιών - Τα μέτρα και η δειγματοληψία που ζητά ο Δήμαρχος - ΒΙΝΤΕΟ

Ανησυχία για τα 15 κρούσματα στο Λύκειο Λατσιών - Τα μέτρα και η δειγματοληψία που ζητά ο Δήμαρχος - ΒΙΝΤΕΟ

Ιδιαίτερη ανησυχία έχει προκληθεί στον Δήμο Λατσιών, μετά τα 15 κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στο Λύκειο του Δήμου.

Ο Δήμαρχος, Χρίστος Πιτταράς, μίλησε στην εκπομπή «ALPHA καλημέρα» και τόνισε ότι θα ζητηθεί η διενέργεια τεστ από τον Υπουργό Υγείας.

«Πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να προλάβουμε...Αυτό που ζητάμε εμείς να γίνουν πάρα πολλά διαγνωστικά τεστ μέσα στον Δήμο μας, είμαστε στην αρχή, για να προλάβουμε πριν το κακό γενικευτεί. Στο Λύκειο Λατσιών έχουν εντοπιστεί 21 κρούσματα κορωνοϊού, με τους περισσότερους μαθητές να είναι ασυμπτωματικοί, καθώς βρέθηκαν θετικοί στον ιό μέσω της διαδικασίας ιχνηλάτησης. Θα αντιλαμβάνεστε τι θα γινόταν αν έμεναν αυτά τα παιδιά χωρίς να εντοπιστούν».

Καταληκτικά, ανέφερε ότι ο Δήμος Λατσιών ετοιμάζεται να λάβει μέτρα, οργανώνοντας δειγματοληψία μέσα από αυτοκίνητο, με απώτερο σκοπό ν’ αποφευχθεί η ταλαιπωρία που υπέστησαν οι πολίτες σε Λεμεσό και Πάφο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE