Τμ. Μετεωρολογίας: Εκδόθηκε εκτάκτως κίτρινη προειδοποίηση- «Καταιγίδες πιθανώς με χαλάζι…»

Τμ. Μετεωρολογίας: Εκδόθηκε εκτάκτως κίτρινη προειδοποίηση- «Καταιγίδες πιθανώς με χαλάζι…»

Στην έκδοση «κίτρινης» προειδοποίησης προχώρησε την Πέμπτη 19/11 το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα κακοκαιρία «εξπρές» αναμένεται να επηρεάσει την Κύπρο τις επόμενες μέρες αφού οι προβλέψεις του Τμ. Μετεωρολογίας έκαναν λόγο για βροχές και καταιγίδες.

Σύμφωνα με την «κίτρινη» προειδοποίηση, την 84η για τη φετινή χρονιά, μεμονωμένες καταιγίδες, συνοδευόμενες πιθανώς από χαλάζι αναμένεται να επηρεάσουν την περιοχή, με την ένταση της βροχόπτωσης, δυνατό να ξεπερνά τα 35 χιλιοστόμετρα ανά ώρα.

Όπως αναφέρει ολειτουργός Ματθαιός Παπαδάκης που υπογράφει την προειδοποίηση αυτή τίθεται σε ισχύ από τις 16:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 19/11 και εκπνέει στις 16:00 της Παρασκευής 20/11.

Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.