ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ-Οι δύσκολες στιγμές του Τότι: «Ο πυρετός δεν έπεφτε, το οξυγόνο δεν έφτανε και η δύναμή μου έπεφτε»

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ-Οι δύσκολες στιγμές του Τότι: «Ο πυρετός δεν έπεφτε, το οξυγόνο δεν έφτανε και η δύναμή μου έπεφτε»

Ο Φραντσέσκο Τότι ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ότι ανάρρωσε από τον κορονοϊό, ενώ τόνισε πως έδωσε ένα δύσκολο αγώνα για να τα καταφέρει.

Παρελθόν αποτελεί πια ο κορονοϊός για τον Φραντσέσκο Τότι, καθώς ο άλλοτε καπιτάνο της Ρόμα ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ότι έχει αναρρώσει και πλέον είναι καλά.

Ο 44χρονος Ιταλός βίωσε τις παράπλευρες απώλειες του ιού, καθώς ο πατέρας του υπήρξε ένα από τα θύματα της φονικής πανδημίας.

Μάλιστα, και ο ίδιος όπως ανέφερε στη δημοσίευσή του είχε πνευμονία, με αποτέλεσμα ο αγώνας ενάντια στον κορονοϊό να μην ήταν καθόλου εύκολος:

Όπως ξέρετε τις τελευταίες εβδομάδες, δεν ήμουν καλά. Τώρα έχω αναρρώσει και μπορώ να σας πω με ανακούφιση πλέον πως είχα κορονοϊό και δεν ήταν μια βόλτα στο πάρκο: Ο πυρετός δεν έπεφτε, το οξυγόνο δεν έφτανε και η δύναμή μου έπεφτε. Η διάγνωση ήταν ένα εγκεφαλικό επεισόδιο: Διμερής πνευμονία λόγω μόλυνσης από το Sars Cov 2!

Καθώς η διάγνωση έγινε έγκαιρα κατάφερα να θεραπεύσω τον εαυτό μου από το σπίτι, 15 μέρες, αλλά τώρα που όλα έχουν περάσει, θέλω να ευχαριστήσω εκείνους που ήταν πιο κοντά μου και ως εκ τούτου να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον καθηγητή Αλμπέρτο Τσαγκρίλο, την καθηγήτρια Μόνικα Ρόκο και τη Σίλβια Αντζελέτι. Ο κορονοϊός μπορεί να νικηθεί με τις σωστές προφυλάξεις και ενδείξεις”, έγραψε ο Τότι.

sport24.gr

The post ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ-Οι δύσκολες στιγμές του Τότι: «Ο πυρετός δεν έπεφτε, το οξυγόνο δεν έφτανε και η δύναμή μου έπεφτε» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top