ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το παράδειγμα του Κίρζη με… ΜΑΓΚΛΙΤΣΑ

Το παράδειγμα του Κίρζη με… ΜΑΓΚΛΙΤΣΑ

Ο Νίκος Κίρζης απάντησε και για την… απορία των φίλων του Απόλλωνα εάν δεν υπήρχε άλλος προπονητής ελεύθερος εκτός από τον Γιάννη Πετράκη.

Ουσιαστικά αρκετοί ήταν αυτοί που θεώρησαν πως μπορούσε ο πρόεδρος των κυανόλευκων να βρει έναν ελεύθερο προπονητή και να μην χρειαστεί να μπει στη διαδικασία να πάρει κόουτς από άλλη κυπριακή ομάδα όπως έγινε με Πετράκη και Ολυμπιακό.

Ο Κίρζης απάντησε φέρνοντας ως… παράδειγμα τον Μάγκλιτσα, για τον οποίο ήρθε πρόταση από Κίνα σε μια στιγμή που δεν μπορούσε ο Απόλλων να τον αντικαταστήσει. «Δεν υπήρχε άλλος επιθετικός για την ομάδα από την Κίνα;», ήταν ουσιαστικά το παράδειγμα που χρησιμοποίησε.

Τι είπε ακριβώς:

Για το γεγονός πως και αρκετοί φίλοι του Απόλλωνα διερωτώνται αν δεν υπήρχε άλλος προπονητής: «Όταν πήραμε την απόφαση για λύση της συνεργασίας με τον Σωφρόνη καταλήξαμε στον κύριο Πετράκη. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Και εμάς πριν δυο χρόνια σαν καθόμασταν καλό Φεβρουάριο υπήρχε πρόταση για τον Μάγκλιτσα, είχε τη ρήτρα που πλήρωσε η ομάδα της Κίνας και μείναμε χωρίς αυτόν στα play off. Δεν υπήρχε άλλος επιθετικός; Έτσι είναι το μοντέρνο ποδόσφαιρο».

The post Το παράδειγμα του Κίρζη με… ΜΑΓΚΛΙΤΣΑ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top