ΑΘΛΗΤΙΚΑ

EΠΙΚΗ ανατροπή για τη Μονακό κόντρα στην Παρί – To 0-2 έγινε 3-2!

EΠΙΚΗ ανατροπή για τη Μονακό κόντρα στην Παρί – To 0-2 έγινε 3-2!

Η Μονακό βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Παρί κι όμως στο τέλος κέρδισε με 3-2.

Από την κόλαση επέστρεψε η Μονακό, που έχανε με 2-0 από την Παρί ως το 52ο λεπτό κι όμως στο τέλος κέρδισε με 3-2! Πρώτη νίκη των Μονεγάσκων κόντρα στην Παρί μετά από 4 χρόνια

Στο 3ο μόλις λεπτό οι Μανόνε και Ματσιμά έκαναν λάθος, ο Σαράμπια έκλεψε κι έδωσε στον Κεν ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να βρει τέρμα και στο 10’ ο Νάβας έβγαλε δύσκολα το φάουλ του Φόλαντ.

Στο 18ο λεπτό το σουτ του Ντι Μαρία, πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 25’ ο Ντι Μαρία έβγαλε στον Εμπαπέ, που έκανε κούρσα τριάντα μέτρων, πέρασε τον αντίπαλό του σαν σταματημένο και από κοντά νίκησε τον Μανόνε για το 0-1.

Στο 33ο λεπτό ο Κουρζαβά έκανε τραγικό λάθος αλλά ο Ζεμπέλ δεν μπόρεσε να σκοράρει και στο 35’ Φοφανά έκανε πέναλτι στον Ραφίνια και ο Εμπαπέ εκτέλεσε εύστοχα για το 0-2.

Στο 39ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Κεν, ο οποίος είχε δοκάρι σε κεφαλιά στο 44’. Και στο ίδιο λεπτό, ο Εμπαπέ βρήκε ξανά δίχτυα αλλά και αυτό το γκολ ακυρώθηκε.

Οι Μονεγάσκοι πίεσαν στην επανάληψη και στο 50ο λεπτό ο Νάβας έσωσε εντυπωσιακά μετά από κεφαλιά του Φόλαντ, ενώ στο 52’ οι Φοφανά και Ζέλσον άλλαξαν όμορφα, ο δεύτερος από δεξιά έστρωσε στον Φόλαντ που από κοντά μείωσε σε  1-2.

Στο 56ο λεπτό το σουτ του Ζέλσον κόντραρε στον Ντιαλό, ενώ στο 63’ το πλασέ του Κεν πέρασε λίγο έξω και στο 65’ ο Τσουαμένι άνοιξε δεξιά στον Φάμπρεγας, που πρόλαβε την έξοδο του Νάβας, έστρωσε στον Φόλαντ και ο Γερμανός σε κενό τέρμα πλάσαρε για το 2-2.

Μάλιστα στο 75ο λεπτό ο Νάβας έσωσε μετά από σουτ του Φάμπρεγας, ενώ στο 82’ ο Ντιαλό έκανε πέναλτι στον Φόλαντ και αποβλήθηκε και ο Φάμπρεγας έκανε το 3-2 από τα 11 μέτρα!

ΜΟΝΑΚΟ: Μανόνε, Μπαλό Τουρέ (46’ Κάιο Ενρίκε), Ντισασί, Μπαντιασίλ, Ματσιμά, Τσουαμένι (90+1’ Φλορεντίνο Λουίς), Φοφανά, Φόλαντ, Ζέλσον Μάρτινς, Ντιόπ (90+2’ Γιόβετιτς), Ζεμπέλ (46’ Φάμπρεγας)  

ΠΑΡΙ: Νάβας, Ντιαλό, Κιμπεμπέ, Κουρζαβά (69’ Παρέδες), Νταγκμπά, Ραφίνια (86’ Φλορέντσι), Ντανίλο (69’ Μπέικερ), Ντι Μαρία (60’ Νεϊμάρ), Σαράμπια, Κεν, Εμπαπέ (69’ Ρουίθ)

LIGUE 1’-11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Γήπεδο: LouisII

Πηγή: aek365.org

The post EΠΙΚΗ ανατροπή για τη Μονακό κόντρα στην Παρί – To 0-2 έγινε 3-2! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top