ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κίνηση ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ από Θύρα 9 – Πήγαν στο σπίτι Ανορθωσιάτη και του παρέδωσαν λεφτά για θεραπεία

Κίνηση ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ από Θύρα 9 – Πήγαν στο σπίτι Ανορθωσιάτη και του παρέδωσαν λεφτά για θεραπεία

Η Θύρα 9 παρέδωσε τα χρήματα στον φίλο της Ανόρθωσης Θανάση Αθανασίου.

Το οργανωμένο σύνολο των οπαδών της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, όπως ανακοίνωσε τις προηγούμενες μέρες, μάζευε λεφτά για τον Θανάση, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη με τη λευχαιμία.

Η Θύρα 9 παρέδωσε τα χρήματα στον οπαδό της Ανόρθωσης, τα οποία θα βοηθήσουν να καλύψει κάποια έξοδα για τις θεραπείες του, σε μια κίνηση που αξίζει χίλια μπράβο.

Η ανάρτηση του Θανάση:

«Χθες ένα μέλος της θύρα 9 ήρθε στο τόπο διαμονής μου και μου έδωσε ένα ποσό για να καλύψω κάποια οικονομικά έξοδα για τις θεραπείες μου. Πραγματικά απ τα βάθυ  της καρδιάς μου σας λέω ότι είστε μάγκες γιατί παρά τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν στις μέρες μας όπως και όλος ο κόσμος με στηρίξατε και με στηρίζετε οικονομικά και ψυχολογικά και να ξέρετε ότι το εκτιμάω ιδιαίτερα.
Κάτι τελευταία θα ήθελα να γράψω και θα το βάλω με κεφαλαία
ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ»

The post Κίνηση ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ από Θύρα 9 – Πήγαν στο σπίτι Ανορθωσιάτη και του παρέδωσαν λεφτά για θεραπεία appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top