ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάρντο: «Πονάω να βλέπω τον ΑΠΟΕΛ έτσι – Να βρεθούν λύσεις μέσα και έξω από το γήπεδο»

Πάρντο: «Πονάω να βλέπω τον ΑΠΟΕΛ έτσι – Να βρεθούν λύσεις μέσα και έξω από το γήπεδο»

Ο πρώην τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ, Ούρκο Πάρντο, μίλησε στον Active, και είπε πολλά και ενδιαφέροντα για τους γαλαζοκιτρίνους.

Ο Κυπροποιημένος γκολκίπερ, είπε πως ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να πάει χειρότερα, ενώ υπογράμμισε πως πρέπει να βρεθούν λύσεις αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά.

Μάλιστα, τόνισε πως πονάει να βλέπει την πρώην ομάδα του να βγάζει τέτοια άσχημη εικόνα.

Αναλυτικά:

Για την πίεση: «Αυτό κάνει τους μεγάλους παίκτες να ξεχωρίζουν. Οι μεγάλοι παίκτες το ξεπερνούν, κάποιοι αν κάνουν ένα λάθος πάει όλο τα παιχνίδι στραβά».

Αν έχει κάποια σχέση ο τωρινός ΑΠΟΕΛ με την ομάδα που ήταν μέλος ο Ούρκο Πάρντο: «Δεν είναι ίδια ομάδα, αλλά νομίζω το θέμα στο ΑΠΟΕΛ είναι άλλο. Μπορεί να είναι θέμα μυαλού ή θέμα ποιότητας. Σίγουρα, όμως διαφέρει πολύ από αυτήν που είχαμε εμείς και πήγαμε στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ».

Ποιο είναι το πρόβλημα: «Το ψυχολογικό κομμάτι δεν είναι καν στο 50%. Όταν ένας παίκτης δεν έχει καλή ψυχολογία μπορεί να μην αντέξει για ένα δευτερόλεπτο. Πιστεύω λείπει ο χαρακτήρας των παικτών στον Αρχάγγελο. Δεν είμαι εκεί και δεν ξέρω γιατί είναι διαφορετικό να είσαι κάθε μέρα στον Αρχάγγελο».

Για το αν η συχνή αλλαγή των προπονητών και των σκάουτερ δικαιολογούν το ότι παίκτες – βαρόμετρα δεν αποδίδουν καλά:  «Μπορεί να είναι νεύρα. Μπορεί να έχουν άγχος, δεν μπορώ να σου πω εγώ. Αλλά, το σίγουρο είναι ότι στον ΑΠΟΕΛ πρέπει να βρουν λύσεις και μέσα και έξω από το γήπεδο».

Αν ταυτίστηκε με τον ΑΠΟΕΛ: «Πρώτα απ’ όλα μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Για μένα ο ΑΠΟΕΛ ήταν και είναι η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο. Όταν δεν πάνε καλά τα πράγματα πρέπει να βρίσκεις λύσεις κατευθείαν, δεν πρέπει να ψάχνεις μόνο τις ευθύνες και να λες φταίει αυτό και εκείνο. Πονάω όταν βλέπω τον ΑΠΟΕΛ να έχει αυτή την εικόνα».

Για το αν ο ΑΠΟΕΛ έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές: «Με τον χρόνο είναι εύκολο να κρίνεις κάποιον αν είναι καλός ή κακός. Όταν ήμουν εγώ έρχονταν παίκτες και λέγαμε γιατί ήρθε αυτός, αλλά στο τέλος κερδίζουμε τους τίτλους. Ατομικά για τους παίκτες τώρα πραγματικά δεν ξέρω να πω αν έχουν την ποιότητα που θα έπρεπε».

Για το αν μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση: «Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να γυρίσει την κατάσταση. Πιστεύω ότι δεν μπορεί να πάει χειρότερα. Αλλά πρέπει να βρεθούν λύσεις σε όλους τους τομείς. Και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Κάποιοι παίκτες έχουν την ποιότητα, αλλά αν δεν έχει πάθος και καθαρό μυαλό δεν μπορείς να αλλάξεις τα πράγματα».

Ο Σίλβα είναι επιπέδου Πάρντο και Χιώτη; «Ο χρόνος θα δείξει εάν είναι σε αυτό το επίπεδο. Ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται τερματοφύλακα που να του φέρνει βαθμούς. Δεν παίζει μόνος του, δεν μπορεί να βάλει γκολ ο τερματοφύλακας».

The post Πάρντο: «Πονάω να βλέπω τον ΑΠΟΕΛ έτσι – Να βρεθούν λύσεις μέσα και έξω από το γήπεδο» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top