Νάπολι για Μαραντόνα: «Ποιες λέξεις μπορούν να περιγράψουν τον πόνο που βιώνουμε;»

Νάπολι για Μαραντόνα: «Ποιες λέξεις μπορούν να περιγράψουν τον πόνο που βιώνουμε;»

Η Νάπολι θρηνεί τον χαμό του θρύλου της. Η ιταλική ομάδα, με ανάρτησή της στα social media, αναφέρει τον πόνο που βιώνει για τον θάνατο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

«Όλοι περιμένουν τα λόγια μας. Αλλά ποιες λέξεις μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για τον πόνο που βιώνουμε; Τώρα είναι η ώρα για δάκρυα. Αργότερα θα έρθει η ώρα για λόγια», αναφέρει η ομάδα που λάτρεψε τον Ντιέγκο, με ανάρτησή στα social media.


Πηγή: www.sport-fm.gr

The post Νάπολι για Μαραντόνα: «Ποιες λέξεις μπορούν να περιγράψουν τον πόνο που βιώνουμε;» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ ενόψει της διευρυμένης συνάντησης Ιουλίου

Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ ενόψει της διευρυμένης συνάντησης Ιουλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο την Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2025, στις 10:00, όπως αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.